Surse din TVR sustin că în ședința de azi a Consiliului de Administrație s-a hotărât restructurarea postului de Director de producție editorială și programe. Asta înseamnă că Dan Radu a fost demis. Se pare că i s-au reproșat următoarele: scăderea audienței și mutarea Jurnalului principal de la 20 la ora 19. Dan Radu (46 de ani) a fost numit, în august 2010, consilier al Preşedintelui-Director General (PDG) al TVR. În vara anului trecut, el a fost numit Director de producție editorială și programe. Ulterior, a câștigat un concurs pentru această funcție.

 

sursa foto: Mediafax

5 thoughts on “Demitere la Televiziunea Publică”
  1. Vestea este cat se poate de buna. Pe cand si Cezar Ion? Pe cand Lazescu? Pe cand toti aia care au dus de rapa Televiziunea Romana? Si apropo, Irina Radu ce va mai face, pe cine va mai consilia?

  2. Sincer, e un prim castig pentru TVR. Din pacate va mai dura pana se va curata TVR ul de Cezar Ioni, Corine Danila si alte si alti specialisti care nu au nicio treaba cu meseria si institutia in care muncesc. Din fericire Culcer a plecat cu greu dar a plecat, Dan Radu a fost ejectat. Asteptam sa plece si restul sau sa die trimisi la plimbare, si apropo, poate si in teritoriu se mai scutura oamenii ca si in tara la studiourile regionale e jale. Numai rude, pile, si oameni adusi pe orice alte criterii dar nu pe competente reale. In rest sa fim sanatosi sa ne uitam la ei cum ingenuncheaza ..

  3. Atunci sper sa revina ora jurnalului la 8, eu stau în Franta si ajungeam acasa exact la 7 (ora de aici), cînd începea jurnalul TVR. E singurul meu contact constant cu România.

  4. Da, 7 fara 7 e o tampenie mare. a doua tampenie mare este venirea la pupitrul stirilor a Fat-Frumosului Mircea Radu. Orice ar face orice ar spune, omul acesta nu e credibil deloc. (bate din gene cu un aer fatal …:))
    Eu urmaream Jurnalul TVR in primul rand pentru faptul ca se difuza la ora 20.00, pe cele de la 19.00 nu am cum sa le prind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.