Filmez un reportaj despre câinii antidrog ai Vămii din aeroportul Otopeni. Este o adevărată plăcere să lucrezi cu acești „ofițeri”. Cokerul din fotografie se numește Speedy și este vedeta celor de la vamă. A descoperit 45 de kg de cocaină. Labradorul este Upsi, o femelă de cinci ani și trei luni. Ea a găsit doar 4,5 kg de cocaină. Cățeii sunt adorabili, iar cei care au grijă de ei sunt oameni deosebiți. Reportajul va fi difuzat duminică, 7 noiembrie, după Telejurnalul de la ora 20.

17 thoughts on “Descoperitorii de droguri”
 1. Felicitari! Urmaresc cu intres emisiunea, in fiecare duminica.Acest tip de emisiuni imi doresc sa vad la tv. Cazuri reale, care sa descrie societatea noastra, cu altceva decat barfe si tabloide.Va urmaresc pe blog si pot sa spun ca fotografiile dumneavoastra sunt deosebite.Succes !

 2. Eu am inteles ca acestor caini li se da deliberat droguri pana devin dependenti astfel ca din acest motiv depisteaza foarte usor substantele ascunse. Poate e o prostie dar suna destul de plauzibil.

  1. bet, printre altele, in material, voi explica si cum sunt dresati. faza cu drogatul e o legenda urbana. Ei sunt invatati sa caute jucarii imbibate cu mirosul diverselor droguri. Sunt cantitati infime care nu-i afecteaza in niciun fel.

 3. @Kid
  nu-ti mai aduci aminte, ca mai demult , in vama la Nadlac au gasit in cusca lui Azorica ( cainele antidrog), vreo 350 Euro si cateva sute de dolari ?
  A fost declarat cel mai corupt caine din politia de frontiera :))

 4. poate ar fi interesant sa intrebi si ce se intampla cu acesti caini cand nu mai sunt utili politiei. am auzit informatii destul de dubioase despre abandonul cainilor care se imbolnavesc si nu mai pot fi folositi

 5. @Pepe:
  Mi se pare normal. Cainele ala era si corupt, dar si curvar. Banii ii pastra pentru fetitze si a fost prins pentru ca a fost reclamat de catre consoarta, satula de cate „garduri” marcase in drum spre frontiera….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.