Descoperitorii de droguri

Filmez un reportaj despre câinii antidrog ai Vămii din aeroportul Otopeni. Este o adevărată plăcere să lucrezi cu acești “ofițeri”. Cokerul din fotografie se numește Speedy și este vedeta celor de la vamă. A descoperit 45 de kg de cocaină. Labradorul este Upsi, o femelă de cinci ani și trei luni. Ea a găsit doar 4,5 kg de cocaină. Cățeii sunt adorabili, iar cei care au grijă de ei sunt oameni deosebiți. Reportajul va fi difuzat duminică, 7 noiembrie, după Telejurnalul de la ora 20.

17 thoughts on “Descoperitorii de droguri

 1. Miky

  Felicitari! Urmaresc cu intres emisiunea, in fiecare duminica.Acest tip de emisiuni imi doresc sa vad la tv. Cazuri reale, care sa descrie societatea noastra, cu altceva decat barfe si tabloide.Va urmaresc pe blog si pot sa spun ca fotografiile dumneavoastra sunt deosebite.Succes !

  Reply
 2. bet

  Eu am inteles ca acestor caini li se da deliberat droguri pana devin dependenti astfel ca din acest motiv depisteaza foarte usor substantele ascunse. Poate e o prostie dar suna destul de plauzibil.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   bet, printre altele, in material, voi explica si cum sunt dresati. faza cu drogatul e o legenda urbana. Ei sunt invatati sa caute jucarii imbibate cu mirosul diverselor droguri. Sunt cantitati infime care nu-i afecteaza in niciun fel.

   Reply
 3. pepe

  @Kid
  nu-ti mai aduci aminte, ca mai demult , in vama la Nadlac au gasit in cusca lui Azorica ( cainele antidrog), vreo 350 Euro si cateva sute de dolari ?
  A fost declarat cel mai corupt caine din politia de frontiera :))

  Reply
 4. Dragos B

  “Cokerul din fotografie se numește Speedy”

  De la ‘coke’ si de la ‘speed’. 🙂

  Abia astept sa vad reportajul!

  Reply
 5. mimo

  poate ar fi interesant sa intrebi si ce se intampla cu acesti caini cand nu mai sunt utili politiei. am auzit informatii destul de dubioase despre abandonul cainilor care se imbolnavesc si nu mai pot fi folositi

  Reply
 6. VirtualKid

  @Pepe:
  Mi se pare normal. Cainele ala era si corupt, dar si curvar. Banii ii pastra pentru fetitze si a fost prins pentru ca a fost reclamat de catre consoarta, satula de cate “garduri” marcase in drum spre frontiera….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.