Aeroportul din Djerba este poarta principala de iesire din zona pentru refugiatii din Libia ajunsi in Tunisia. Zilnic, peste 10000 de oameni pleaca de aici folosind cursele charter. Potrivit directorului aeroportului, in fiecare zi vor fi 66 de zboruri pentru refugiati. Este foarte ciudat sa vezi mii de amarati, murdari si speriati, trecand pe langa europeni instariti veniti sa se bronzeze in Tunisia.

Un reportaj despre situatia din aeroportul Djerba gasiti aici.

8 thoughts on “Djerba”
    1. Americanu, noi am vrea. Asta vor sutele de jurnalisti care-s aici acum. Nu se prea poate ca granita e pazita de cei loiali lui Gaddafi, iar viza nu luam pentru ca nu suntem televiziuni globale. 🙂

  1. Draga Adelin, te admir pt curajul de care dai dovada mergand in acele locuri fierbinti, informandu-ne direct de la sursa.Anul trecut am fost in concediu in Djerba.Ne-a placut atat de mult, incat ne-am hotarat sa mergem si in acest an…de Paste. Biletele sunt deja luate. Ce ne sfatuiesti ? Iti multumim si iti dorim mult noroc in tot ce intreprinzi !

    1. Ej, in Djerba nu vor fi probleme. Eu stau intr-un hotel inZarzis si sunt vreo suta de turisti francezi si tot cam atatia jurnalisti.
      Alin, profesor, sa fie!

  2. Ms frumos pt raspuns ! Tot in Zarzis am fost si noi anul trecul, la Zephir. imi permit un mic sfat:inaintea plecarii ai grija la bagaje/bani, room-boy-ul opereaza chiar atunci si ia toti banii care-i gaseste. Numai bn !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.