787 Dreamliner este singurul avion comercial lung curier cu care nu am zburat încă. 787Aparatul celor de la Boeing este deosebit. 163 de 787 erau în uz anul trecut, în iulie. Cele mai multe erau deținute de All Nippon Airways (28), Air India (16), Japan Airlines (15), Qatar Airways (13). Anul acesta în luna mai fuseseră construite 282 de Dreamliner. Un aparat costă peste 200 de milioane de dolari. Mai jos puteți vedea un film impresionant: o decolare în stil fighter jet. Este uaau! Mi-ar fi plăcut să fiu la bord. 🙂

sursa foto: Boeing

4 thoughts on “Dreamliner”
  1. Am avut ocazia sa zbor cu un Dreamliner pe ruta Doha – Johannesburg, cu Qatar Airways. Avionul este impresionant, dar binenteles depinde si de compania aeriana cum l-au personalizat. Ce mi-a plăcut printre altele, este lipsa clasicelor „obloanelor” de la geamuri. Geamurile au butoane pentru setarea gradului de opacitate / colorare, astfel încât sa nu te deranjeze soarele.

    In rest, silențios si super tehnologizat!
    Prefer Airbus A380 in locul lui unde este disponibil.

  2. foarte tare! Un expert citat de CNN zice ca avionul trebuie sa fi fost gol si cu carburant la minimum ca sa poata executa o decolare ca asta – dear orisicat!

    1. Vlad, păi așa se fac demostrațiile de acest gen. Am vazut un A380 făcând ceva în genul ăsta. E impresionant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.