Erhan

Erhan (pleacă) au strigat milioane de egipteni. După 18 zile de protest, 300 de morți și mii de răniți, Mubarak a ascultat îndemnul și a plecat. Ce va fi după? Greu de spus… Un conclav militar conduce acum țara cu 80 de milioane de locuitori. Va reuși armată să țină modernul arsenal egiptean departe de mâinile extremiștilor? Ce se va întâmpla cu economia? Când puterea va fi preluată de civili? Tuturor acestor probleme li se mai adauga una: administrația americană a avut de-a lungul crizei o prestație șovăielnică, îndoielnică, lamentabilă. Cam nasol!

7 thoughts on “Erhan

 1. Alin

  obama ala nu e bun de nimic. sper sa nu se intample acelasi lucru ca in irak. asta cu tara condusa de armata nu suna foarte bine. dar… macar milioanele de oameni de pe strazi au obtinut prima victorie.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alin, administrația are probleme și nu el ca persoană. El e carismatic și încearcă niște reforme. Problema e că trebuie să ai un cabinet bun, consilieri etc.
   americanu, mă tem că această “comedie” ne afectează direct aici în Europa, în Statele Unite.

   Reply
 2. Alin

  daaaa, am vazut azi. obama e cu glumele, cu zambetele. sunt curios care va fi implicarea sua in egipt. evident, pe langa miliardele de euro trimise acolo.

  Reply
 3. VirtualKid

  Americanii se duc la vale, asta este motivul pentru care incep sa fie tot mai sovaielnici.
  Cu toate acestea, imi este groaza de momentul in care o sa hotarasca sa fie hotarati, mai ales ca o sa o faca din disperare.

  Reply
 4. NICOLETA

  Lumea araba si implicit ce se intampla in Egipt,are un cuvant GREU de spus in intreaga lume.Si nu numai in privinta pretului la petrol.Poate pentru moment este mai bine sa fie la carma armata dar dupa…om vedea!Dea Domnul sa nu se implice prea mult gruparile extremiste.

  Reply
 5. americanu

  Dar mai rau sta Israel….Acuma trebuie sa se intoarca spre Siria..
  Cat despre America,cred ca se resimte economic si militar dupa cele 2 razboaie,problema lui Obama e ca a fost lovit de criza , a mostenit “Afganistanul”,si o situatie politica tensionata..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.