Eu, Orange și promoțiile

Pentru că aveam nevoie de mai mult net pe mobil, am sunat la Orange să-mi fac un up-grade. Foarte amabil, operatorul mi-a vorbit despre ce conține noul abonament: atâtea minute naționale și internaționale, nu știu câte sute de sms-uri, bla bla și trafic 1GB. Zic ok, omul face schimbarea, însă mie mi se pare că ar fi trebuit să fie mai mult net. panteraIntru pe orange.ro și ce să vezi… la acel abonament Panteră netul era… nelimitat pentru 3 luni. Inițial, m-am gândit că oferta nu e valabilă și pentru cei născuți și crescuți în Buzău. Mi-am luat totuși inima-n dinți și am sunat a doua oară la Orange. Muzică. Apăs tasta unu. Ascult un plictisitor mesaj publicitar. Apăs tasta zero. Ascult mesajul cu înregistrarea convorbirii. Îhî, nu închid, deci sunt de acord. În fine, aud o voce cristalină de domnișoară. O întreb dacă au clienții împărțiți pe caste. Zice că nu. Îi spun ce-am pățit și o întreb timid dacă pot visa la un up-grade până la statutul de client normal, de capitală. Nu râde, nu se enervează. Mă pune pe hold. Ascult puțin dintr-o melodie și, când gata să ajung la refren, primesc vestea cea mare: chiar și eu voi beneficia de promoția Orange, net nelimitat timp de 3 luni. Victorie! Nu am pierdut 20 de minute din viață aiurea. Vă rog să nu mă întrebați de ce primul operator a considerat că nu mă ridic la înălțimea promoției valabile pentru restul lumii. Poate că era un TVR-hater. Poate că era fan Cătălin Radu Tănase…sau poate era chiar Tase.

6 thoughts on “Eu, Orange și promoțiile

 1. Paul

  Netul este nelimitat, intr-adevar, insa dupa depasirea a 1 GB de trafic, viteza scade extrem de mult, astfel incat vei fi intr-o continua cautare de surse wifi. Ca toti muritorii ce fac ‘phoning’ cu Orange 🙂

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Paul, știu asta. Inițial, tânărul mi-a zis că am doar 1gb. Atât. Oricum, nu depășesc 1 gb.:)

   Reply
 2. Elena Elena

  Stai sa vezi ce interesant e la Vodafone :)Pe scurt: Am incercat sa renunt la abonament, am sunat, m-a aburit o tipa am facut alt abonament (voiam sa imi iau si mobil nou), am cautat pe net la ei in magazinul virtual, am fost la reprezentanta in BV si nu am gasit nimic care sa justifice sa imi prelungesc abonamentul (cu 1000 de min in retea si 100 inafara si ceva net, dar care pe mine nu ma interesa). Am sunat iar la VDF, am zis ca vreau rezilierea ultimului contract – tipa disperata a incercat sa ma convinga ca imi da telefonul MOCAAA. Pana nu i-am zis: NU VREAU, intelegeti ca nu aveti ce sa imi faceti sa ma convingeti? Eu VREAU sa nu mai am abonament si gata!. Morocanoasa (avea un ton de cearta de fiecare data cand vb cu ea de nu stiu ma gandeam ca o deranjez de la ceva) pana la urma o zis OK! si nu a facut ce trebuia sa imi inchida abonamentul si am intrat inca intr-o luna cu abonamentul; i-am facut plangeri, le-am zis ca eu vreau sa imi plateasca ea abonamentul ca e vina ei ca inca il mai am.
  Si sunt de o luna (DOAMNE AJUTA!!!!) bucuroasa posesoare a unei cartele cu 3000 unitati in vdf si 75 alte retele cu 5 euro. Cand abonamentul reziliat era peste suma asta si inferior la minute.

  Reply
 3. americanu

  Patasti,sa vezi cu vodafone ce distractie e cu zona delimitata…din care trebuie neaparat sa suni…daca iesi platesti…sau optiuni neactivate..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.