EuroMamaia

Poate că sunt defect, însă mie Eurovisionul mi se pare o mare pierdere de timp și mai ales de bani.  E un fel de festivalul de la Mamaia la nivel european, cu bugete mai mari și cu ceva mai mult ștaif. Am văzut pe net câteva piese din semifinala de ieri. Mi-a plăcut piesa ungurilor. Da, știu. Toți avem necazuri. 🙂
P.S. Eurovisionul mi-a plăcut doar pentru că a revigorat ușor ratingul TVR. Pe urban, TVR a bătut ProTV, ceea ce e un lucru foarte rar…din nefericire…

9 thoughts on “EuroMamaia

 1. americanu

  Oricum trebuie sa castige o tara care sa isi permita financiar sa tina un asemenea concurs…sunt costuri enorme…si hai sa nu zicem ca neaparat melodia trebuie sa fie un slagar…..dar trebuie sa fie bine interpretata…poate de asta se bazeaza ouatu asa tare…sa ne gandim la rayback….nu a fost cine stie ce melodie sau lordi…dar interpretarea face totul..

  Reply
 2. Gigi

  🙂 Cred că şi eu sunt defect ! Fac parte dintre cei care …. nu se uită la Eurovision ! Ofi bine , o fi rău ….:)

  Reply
 3. HM

  Mi-aduc aminte de o stire de la BBC de acum vreo 6-7 ani, despre Eurovision. La final, crainicul “elibereaza” un “extro” de senzatie: “what a joke!”. Simplu si la obiect.

  Reply
 4. kilroy

  Aferim, boier Petrisor. Iti impartasesc punctul de vedere. si am chiar impresia ca, pe masura ce trece timpul, festivalul asta devine mai jenibil.

  Reply
 5. dicanel

  Părerile noastre conțin mai multe clișee decât Eurovision-ul. E ca și cum am zice la 30 de ani că eram penibili când ne jucam pac-pac, baba-oarba ș.a.m.d. Sau ce penibil eram când m-am îndrăgostit prima dată și mă uitam la balconul ei să văd dacă iese să-mi facă un semn! Și ce e rău în a fi penibil uneori?
  Și ce dacă e scump?! Iahtul lui Abramovic nu e scump? Și a dat de muncă la 5000 de oameni. Și încă dă de muncă celor care îl întrețin deși proprietarul petrece maxim două săptămâni pe el.
  Iar Țiriac are o sută de mașini. Și ce dacă folosește doar 5-6. E plăcerea lui, iar plăcerea lui dă de lucru multor oameni. Ce să facă omul cu atâția bani? Câte fripturi să mănânce, câte cărți să citească, câte călătorii să facă?
  Iar faza cu votul geopolitic e exagerată, tot plină de clișee. De ce aș vota eu un cântec norvegian care nu-mi spune nimic și să nu votez o Aliona Munteanu sau un Zdob și Zdub, cu care am afinități culturale?
  Mie mi-au plăcut piesele lui Anouk și a moldovencei. Nici cea a maghiarilor nu e rea.
  Acum, fiecare cu opinia și sentimentele lui.

  Reply
 6. dicanel

  Apropo de penibil. Și mie mi se pare penibil să îl văd pe Adelin Petrișor (trimis de redacție) cu microfonul pe lângă Gigi Becali ca să-i ia o declarație. Când ar trebui ca Becali să vină să-l roage pe Adelin să-i ia un interviu. Parol!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   dicanel, mie nu mi se pare penibil. Era vorba despre un proces foarte important, în care 8 oameni”grei” din fotbal au primit în total 40 de ani de închisoare. Un reporter trebuie să “acopere” orice e pe agenda redacției. Din acest punct de vedere, TVR nu bagă-n Jurnal subiecte ușurele gen divorțuri, cancanuri etc.

   Reply
 7. dicanel

  Adelin, te cred și înțeleg situația, nu e nicio problemă. Eu am spus-o ca un compliment pentru tine pentru că îți respect meseria și dăruirea cu care o faci, nu că aș crede eu neapărat că e penibil. Și complimente și TVR-ului, că are știri diverse, relevante și filme bune. Chiar și emisiuni bune. Bine, nu e totul perfect, dar într-un fel e normal să fie peste televiziunile private din punctul de vedere al calității.
  Baftă!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.