6 thoughts on “Fallujah după ofensiva americană

 1. americanu

  adevaru ca o fost iadul pe pamant la propriu acolo…nu a sa uit nici odata scena cu soldatul ala american care mai intai trage si apoi intreaba daca ala in care a tras e mort…..

  Reply
 2. ioana

  cand interesele si dorintele unei tari bogate precum SUA sunt mai presus de orice drepturi ale omului sau orice morala asta e rezultatul..sute de oameni nevinovati morti si un adevarat masacru in randul civililor..nu iau partea irakienilor dar nici nu dau dreptate americanilor si nu-s de acord cu metodele lor..

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ioana, războiul este urât indiferent de ce parte a baricadei ești. De obicei, mult mai mult decât combatanții suferă civilii: copii, bătrâni, femei…

   Reply
 3. americanu

  Falujah a fost si ca un fel de razbunare….banuiesc ca va amintiti soldatii aia americani carbonizati si tarati prin oras….mai rau k in somalia…..tot aici a fost si faza cu nicholas berg…care btw adelin crezi ca e pe bune?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu, din nefericire a fost pe bune decapitare lui nick berg. Am un prieten de la The Guardian care l-a cunoscut bine și a stat cu berg în același hotel. Aaa, hotelul lui Berg este vis-a-vis de hotelul din care au fost răpiți cei de la prima tv.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.