Cei mai mulți dintre morții de la Tuzla făceau parte din trupele speciale ale Marinei. În urmă cu un an, am făcut un material la unul dintre antrenamentele acestor soldați de elită. Sper din toată inima ca niciunul dintre cei alături de care m-am scufundat în Marea Neagră să nu fie printre victime. Accidentul de la Tuzla este una dintre cele mai mari catastrofe înregistrate de armata Română. Militarii au pierdut într-o secundă aproape tot atât de mulți oameni cât au pierdut în 8 ani de război în Afganistan. Dumnezeu să-i odihnească pe toți!

promo trupe speciale ale Marinei

Completare: Sunt 12 morți. Unul dintre răniți a murit la spital.

9 thoughts on “Zbor frânt”
 1. Unul dintre ei se numeşte Florin Cişmaşu. A fost un tip deosebit, un prieten deosebit, un camarad deosebit. Colegii îi spuneau văcaru. Era un pachet de curaj şi devotament. Probabil l-ai cunoscut dacă nu cumva era plecat în Afganistan în respectiva perioda, tot în trupele speciale. După ce s-a întors mi-a povestit multe, multe,…aproape de neimaginat, parcă era ca în filmele cu Rambo. Dar, ce mai contează…Dumnezeu l-a luat dintre noi, l-a ales pe el. Plâng de durere, pentru că am măncat de multe ori din aceiaşi farfurie cu el. Florine, Dumnezeu să te aibă în pază.

 2. 8 dintre ei erau de la GNFOS.
  „Sper din toată inima ca niciunul dintre cei alături de care m-am scufundat în Marea Neagră să nu fie printre victime.”
  si cei care nu s-au scufundat cu tine?!?
  Dumnezeu sa-i odihneasca!

  1. Alex, dacă citești cu atenție, vei vedea că am spus Dumnezeu să-i odihnească pe toți. Vestea morții cuiva este o grea lovitură pentru orice om normal, când însă îi mai și cunoști pe cei care au murit, lucrurile sunt și mai complicate.

 3. Dumnezeu sa ii odihneasca! O zi neagra pentru armata romana, pentru aviatie si marina militara…Ma rog pentru cei disparuti. Sincere condoleante familiilor si celor apropiati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.