Finala noastră

Am ținut cu Bilbao. Nu am avut noroc. Madrilenii au fost cu câteva clase peste și au câștigat pe merit. Oricum finala ne-a făcut publicitate cât n-am avut în 20 de ani cu toate campaniile lui Nuți și ale lui Agathon. Cred că românii s-au descurcat foarte bine și am arătat Occidentului că nu suntem chiar așa de rupți în cur cum ne fac să părem concetățenii care au speriat vestul. În ciuda tuturor păcatelor, Mircea Sandu merită felicitări pentru că a adus la București un așa spectacol.

 

10 thoughts on “Finala noastră

 1. mihai

  Mi-e jena de reporterii romani care intreaba jucatorii si suporterii spanioli cum li se pare Romania si Bucurestiul. Aceste intrebari dovedesc inapoierea noastra si complexele pe care le-am dezvoltat. Ajunseram sa intrebam un columbian cum i se pare Romania.
  Aceasta finala dovedeste prin ea insasi ce putem face, insa noi cersim apreciere. Rusinos.

  Reply
 2. alepse

  mda… si-a mai spalat Sandu fatza cu finala asta… si cred ca spaniolii, odata intorsi acasa, le vor povesti si prietenilor ce cluburi si baruri misto sunt in centrul vechi 🙂 … aaa! si ca taximetristii sunt de cacat…

  Reply
 3. ceapra

  de acord cu mihai, mi-a fost jena de „presa” noastra. ca de obicei. in lipsa de inmormantari, merg si intrebarile cretine: ce parere aveti de tara noastra? dar fetele, cum sunt?

  Reply
 4. Adrian

  Mulți jurnaliști sunt cum sunt, dar, pe de alta parte, se intreaba despre marfa scoasa pe tarabe…

  Reply
 5. VirtualKid

  Oare nu ar fi meritat si Universitatea Craiova sa nu fie privata chiar si de sansa de a lupta pentru un loc intr-o finala asemanatoare?

  Oare Sandu Mircea ar putea sa il priveasca in fata pe Zoli Crisan daca acesta s-ar ridica din morti?

  Reply
 6. curly

  nu inteleg de unde atata entuziasm…
  finala de Europa League e in fiecare an. ce chichirez s-a ales pt Dublin ca a organizat finala anul trecut?
  Mircea Sandu, Oprescu@co: atat de repede am uitat ca a costat dublu decat trebuia sa coste stadionul? ca ne-am facut de cacat in toamna de Alex Ferguson a testat palpitatii cand il vedea pe Evra cu juma’ de picior in gazon?
  ce dracu’, am ajuns sa aplaudam normalitatea

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Curly, dupa aproape jumate de secol de comunism si peste doua decenii de tranzitie haotica, mi se pare normal savaplaudam un semnele timide de normalitate.:)

   Reply
 7. dan

  @curly,
  normalitatea trebuie scoata in evidenta atunci cand toti te cred in lumea a 3-a. totusi prima tara din europa de est care organizeaza finala spune ceva. parca ne mai apropiem de europa.

  stadionul nu a fost construit pt finala, a fost construim pt aveam nevoie. ca dinamo sau rapid nu se pot numi stadioane.

  Reply
 8. Victor L

  Normalitatea trebuie luata ca atare.Trenul care soseste la ora stabilita nu trebuie felicitat,trebuie luat la ,,bice”CFR-ul atunci cind trenul intirzie.Organizarea finalei a fost OK dar era si mai bine daca nu intra nimeni pe teren in timpul jocului.Adelin,felicitari pentru ca esti normal in comparatie cu alti ziaristi care pe linga faptul ca sunt,,praf”mai sunt si formatori de opinie.Asta este marea problema…Nu suntem atit de inapoiati cum ne considera altii,doar din ignoranta.Ce vina avem noi ca intr-un colegiu din UK exista o harta a Europei cu Ungaria Mare,iar cei care o observau in treacat nu stiau sa faca diferenta.Daca altii au ajuns la meci la Budapesta e clar cita scoala au invatat…Ca sa nu mai povestesc ce grea intrebare a fost despre drapelul Romaniei la,,Vrei sa fii milionar”,varianta engleza inainte de aderarea la UE.Tine-o tot asa Adelin…Multa bafta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.