7 thoughts on “Militari nord-coreeni

  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtaulkid, mulțumesc.
   Americanu’, armata lor e a patra din lume ca numar. Au armament uzat moral. Amenintarea majora o reprezinta capetele nucleare (intre 6 si 10) apreciaza specialistii.

   Reply
 1. americanu

  @VirtualKid da da,si pe theatlantic,e foarte reusita…..din nou revin la intrebarea cat de bine sunt pregatiti acesti militari,ca armamentul e rusesc….

  Reply
 2. kilroy

  Armamentul este uzat moral, dar unele din piesele lor de artilerie pot atinge Seul-ul. In alta ordine de idei, felicitari pentru poze, reportaje, tot. Am citit toate posturile tale pe tema, dar abia acum am gasit ceva timp sa comentez. Multa bafta, in continuare!

  Reply
 3. Lucian

  Felicitari pentru reportaje. Senzationale.
  Pacat ca nu starneste in romania un asa mare interes despre o tara atat de inchisa si necunoscuta in ultimi ani.
  Ma bucur ca TVR-ul a avut inspiratia sa te trimita acolo, si ca ai reusit sa aduci atata material.
  Cine stie daca se va mai putea aduce ceva nou de acolo pana nu se va schimba regimul.
  Si chiar cu schimbarea regimului este o tara interesant de urmarit, mai ales cu ce se va intampla si cu mentaliattea oamenilor. Cei mai in varsta (peste 35 ani) poate inteleg mai multe despre ce inseamna viata in Corea de Nord, la cei tineri nu poti avea pretentii prea mari. Un paralelism poate fi facut cu romania anilor 80… si ce ar fi inseamnat inca 30 ani cu acel regim(care in Nord este peste ce insemna in Romania)
  Inca o data toata admiratia, este o tara pe care visez sa o vizitez,.. o tara fascinanta prin ce se petrece acolo… din pacate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.