Cred că Gândul are cel mai bun editor foto. Un bun exemplu este fotografia de azi cu DD. Cam așa o „citesc” eu: Dan Diaconescu, un ciocoi nou, pregătit să ne jupoaie. Lângă mogulul de garsonieră, un traseist politic cu privire hulpavă și zâmbet subțire.

8 thoughts on “Fotografii sugestive”
  1. Fabulos! Si nu ma refer acum la „domnu dan”. Impreuna cu el, pe listele electorale din Romania anului 2012, la 23 de ani dupa acel 1989 care promitea atatea, ma uit pe ele si imi este sincer groaza. Niciun nume, nicio personalitate remarcabila din vreun domeniu. Aceleasi mutre, cumetrii, spagari, escroci, turnatori, plus un adaos de sange proaspat, ilustri necunoscuti, dar niste ciocoi in devenire, noua generatie de politicieni (marea lor majoritate fii, fiice, rude, prieteni ale celor din generatia anterioara). Chiar de doar atat suntem in stare? „Publicul” la noi chiar nu cere nimic? Nu are o stacheta, fie ea si minima? Un pic de demnitate?

  2. mda, traseistul de linga dd e nimeni altul decit vlad hogea, fost sef al tineretului peremist si deputat prm in mandatul 2000-2004. autor a zeci de articole rasiste si antisemite publicate in romania mare si tricolorul, fost logodnic vreo 7 ani al oanei turcu, actuala sotie a lui cristi brancu. mai vrei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.