Voi avea un week-end plin. Voi merge la târgul de carte și azi și mâine. Azi, de la 16, este lansarea cărții despre uciderea lui Osama bin Laden, eveniment la care am fost invitat. Vor fi acolo și doi militari din Forțele Speciale ale armatei. Mâine, de la 12, la standul Dacia, alături de Adi Ursu și Cristina Liberis, voi lansa albumul foto ” Coreea de Nord, un lagăr cât o țară”.

5 thoughts on “Gaudeamus”
  1. Huh mult succes si felicitari…!!! abia astept sa cumpar albumul…btw ati vazut documentarul despre osama ? joaca o groaza de actori din prison beak…mai lipsea t-bag si bellick…ca sa fie echipa completa…

  2. Un album dintr-o țară in care pana si deținerea unui aparat de radio pe alte frecvente decat cele ale guvernului e o infracțiune. Care sunt frecventele ? Pana si astea sunt secrete din cauza războiului bruiajelor. In Romania deținuții din penitenciare au dreptul la radio si TV. DRPK e țară fără radioamatori, țară din care adevarul răzbate cu greu. Un album pe care trebuie sa-l vedem, sa nu uitam unde puteam sa ajungem.
    Un album dintr-o mare pata alba pe hărțile lumii, un album dintr-o țară in care GPS-ul și GSM-ul sunt interzise vizitatorilor.
    Felicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.