Generația crizei

În plin proces de restructurare, în curtea TVR, au apărut câțiva cățeluși simpatici. Sunt puii cățelei Daniel. Numele mamei a fost dat de o colegă, căreia i s-a părut că patrupedul aduce cu ministrul agriculturii. Micuții nu au fost încă botezați, însă, după cum vedeți în fotografii, sunt bine hrăniți de mai toți angajații.

catel

Pozând ca un mic manechin

catei

Curajosul mănâncă, în timp ce fricoșii se uită

4 thoughts on “Generația crizei

 1. daniel

  si banuiesc ca nimeni din angajatii tvr nu s-a gandit sa o duca pe Daniel la un veterinar ca sa se asigure ca nu va face 4 pui, care la randul lor vor face pui, care la randul lor vor face pui, de care probabil nu vor mai putea avea grija angajatii tvr, care sunt in proces de restructurare….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   daniel, se vede că nu lucrezi la TVR și ești deci inteligent. Îmi place cum le zici tu ca un om mare. Angajații TVR au castrat destui căței din zonă, însă nici chiar ei, oricât de mulți ar fi, nu pot face ce nu face primăria. Ce zici de asta?

   Reply
   1. daniel

    ce sa zic? vad ca ai luat-o atat de personal… probabil ca si postarea mea a parut jignitoare, chiar m-am straduit sa par ca un om mare, ceea ce evident nu sunt, pt ca am doar 1.60 si la fel ca daniel nu sunt baiat, ci fata. sigur ca nu e responsabilitatea angajatilor tvr, doar ca e revoltator ca idee.

    Reply
    1. Adelin Petrisor Post author

     daniel, colegii mei de la stiri au castrat foarte multi caini pripasiti pe aici, prin zona. Aceasta catea nu a putut fi dusa la doctor pentru ca nu a putu fi prinsa. Nimeni nu a putut sa o mangaie macar.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.