Gimnasta grăsună

Mai nou, Smaranda încearcă să se ridice în picioare fără să se agațe de ceva. Nu prea poate. Reușește doar să rămână în poziții ciudate, ca cea din fotografie. Pare mai degrabă că vrea să stea în cap. Dacă va continua cu exercițiul ăsta extrem, o voi suna pe Mariana Bitang. Și Brândușa Novac ar fi fost o opțiune, însă ea este înregimentată politic. 🙂

13 thoughts on “Gimnasta grăsună

 1. jiji

  asa facea si bebeul meu, pe la un an…in patut.cind era necajit si dorea sa isi exprime nemultumirea…sotia se temea ca micutul va pati ceva daca sta “in cap”.

  Reply
 2. raluca butan ursea

  Smaranda e de departe muza blogului tau, Adelin, pt ca ne amuza si pe noi zilnic!! 🙂 Draga de ea, daca ar sti cite pozne face. O sa le vada si ea cind va creste si sigur o sa se amuze cum o facem noi astazi 🙂 Bravo, Sma!! Tine-o tot asa!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Dero, toți aveam necazuri. Toți ne facem la un moment dat de râs în fața cuiva. Sunt sigur că ai experimentat și tu asta! Să știi că Smaranda nu are de ce să fie jenată de tatăl ei. Cel puțin până acum. Sper ca și ai tăi copii să fie în aceeași postură. La ce cacofonie te referi?
   Neli, Raluca, mulțumim.
   Scorpio, Smaranda e cheamă. 🙂
   Jiji, să vă trăiască!
   Americanu’, sper să nu guste politica, dar cine știe.

   Reply
 3. Cristina Rotariu

  suuuuuuper haioasa. cred ca va distrati maxim. anca de ex mi-a luat ceasca de cafea intr-o clipa de neatentie si in secunda 2 era plina de zat peste tot si rodea de zor, fericita la ceasca.

  Reply
 4. NICOLETA

  Fata mea , acum are 27 de ani ,DORMEA intr-o pozitie asemanatoare , doar ca se “aseza” si pe coate , dar cu fundul in sus .Sa va traiasca , e scumpa foc !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.