Guran se sparge de râs la TV

În emisiunea Bizbazar de azi atmosfera era sumbră. Cade leul, suntem niște triști, economia horcăie etc. La un moment dat, Moise intră în legătură directă cu un reporter care era în fața unui schimb valutar. Nici nu începe fata bine să vorbească și un puradel aproape-i smulge microfonul și behăie ceva în el. Sobră, fata-i dă scurt un cot mucosului și continuă( foto 1). Moise aproape că face pe el de râs( foto 2). Noroc cu regizorul de emisie care a scos-o în “full” doar pe domnișoara serioasă. A fost un moment foarte simpatic.

7 thoughts on “Guran se sparge de râs la TV

 1. Moise Guran

  Si ce e asa de nefiresc sa razi la tv? Am avut tentatia sa ii spun reporterului sa il intervieveze pe pusti. Ar fi fost doar un semn de normalitate intr-o tara de nebuni.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Moise, sensibil mai ești! Cine a zis că a fost nefiresc. Eu am zis că mi-a plăcut, că a fost un moment simpatic. Și eu m-aș fi hlizit pentru că e o reacție naturală.

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Moise, merci. Așa ușor, ușor crește traficul. Oricum cred că ai înțeles că nu era o critică. Vorbeam despre un moment amuzant și despre naturalețea la tv.

   Reply
 2. Simona

  A zis “anten3, antena 3” pe ton de manele. Credeti-ma! L-am auzit destul de bine chiar daca era sa uit cat e cursul. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.