Have a nice day

Am fost la Bon Jovi. Nu sunt un mare fan, nu am avut așteptări și nu am putut fi dezamăgit. Am fost uimit de numărul mare de spectatori. Mult mai mulți decât la AC/DC. Un jandarm mi-a zis că estimează în jur de 60.000 55.000 de oameni. Cum era de așteptat, peste jumătate erau femei. Au venit să-l vadă pe cel care a fost declarat cel mai frumos rocker. Frumos, poate că e. Mi-e greu să-mi dau cu părerea că doar nu-s “celebrul” Doru Iuga. Rocker, îmi permit să afirm că nu prea e. Muzica lor e la nivel de trupa de colegiu american. În rest, voce frumoasă, sunet bun, efecte subțirele. Am fost cu trei prieteni cu care mă văd rar, așa că nu mi-a părut rău de cele câteva ore petrecute în Piața Constituției. Rămân la thrash metal-ul meu!

Vezi și: Eu și James, idolul adolescenței mele 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Have a nice day

 1. americanu

  Nuoo daca venea Bieber, Iuga era in primul rand 😀 ,nah oricum bon jovi sunt o formatie echilibrata “its my life” chiar e tare.
  Eu pe rammstein as vrea sa-i vad……

  Reply
 2. ceaprazarul

  Eu ascult un punk underground, o muzica londoneza, o depresiva (portishead, cranes, Eels, Sopor Aeternus…), dar si un rockan gen Dream Theater. Esti primul om din media de care aud ca mai „citeste” si ceva mai greu. Restul, Bregovic si Claiderman…
  BTW, indiscretie, Maria ce asculta?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   ceaprazarul, muzica mult mai linistita.:) gen cesaria evora. Eu nu ascult doar thrash. Ascult Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin dar si Omul cu sobolani, Linkin Park, Ramstein si multe altele asemanatoare.

   Reply
 3. americanu

  Trance careva Tiesto Paul van dyk sau armin 😀 :)) kiddin la mn e un teren ff vast…depinde de stare de moment..
  Smaranda ce semne da ca iar place 😀

  Reply
 4. Ilie Pintea

  Așa ziceam și eu! Îmi pare rău că am ratat Judas Priest, deși mai mult ca sigur or să mai cânte, nu se retrag de tot. Pentru mine, maximul posibil în materie a fost concertul impecabil al celor de la AC/DC, știam aproape exact cum o să fie Whole Lotta Rosie, de exemplu, sau Hell’s Bells, dar tocmai de-aia mi-a plăcut! Cât despre Bon Jovi…în afară de niște gagici dansate în liceu pe vreo două piese de-ale lui, nu-mi spune mare lucru. Ca show sunt sigur că a fost spectaculos.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.