BAC 2011

Scandalul de la Bac m-a făcut curios. Am vrut să văd ce s-a întâmplat la Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău, liceu pe care l-am absolvit și eu în urmă cu 18 ani. Pe pagina Ministerului Educației, am găsit că promovabilitatea a fost de 99,3 % și că doi elevi ( unul dintre ei este băiatul primarului orașului) au avut 10 pe linie.  Nu știu dacă au fost și camere de supraveghere, dar e clar că liceul a demonstrat că e de elită. B.P. Hașdeu este considerat cel mai bun din județ și unul dintre cele mai bune din țară. Nu e dracu’ chiar așa de negru. Sunt o groză de copii deștepți în țara asta. Trebuie doar ajutați să iasă în față.

14 thoughts on “BAC 2011

 1. americanu

  La urma urmei mai avem nevoie si de ospatari,croitori,tablagii….trebuie sa fie toti intelectuali ? 😀

  Reply
 2. dragos

  Ca absolvent de Hasdeu, am avut acelasi impuls si am ajuns la o concluzie similara: inca mai exista in Romania licee de elita si copii care invata.

  Reply
 3. VirtualKid

  Ma aflu la polul opus: am vazut chiar la stiri un reportaj realizat intre cei din promotia acestui an de la liceul la care am facut treapta a II si m-am ingrozit de felul in care vorbeau, gesticulau etc.

  Mi-a fost o ciuda cumplita pentru ruina pe care am intuit-o si mi-a fost mila de munca profesorilor nostri.

  Daca ma mai gandesc si la faptul ca vine vremea celor care “pun degetul”…..

  Reply
 4. jiji

  am vazut, din intimplare, la 0tv, ca fiul primarului “ciocoi” din Buzau a promovat cu nota 10 bacul iar telespectatorii erau chestionati daca elevul respectiv a obtint nota pe “bune”. credulii trebuiau sa trimita un sms suprataxat…

  Reply
 5. Cris

  Liceul Vlaicu Voda Curtea de Arges, am vazut 14 respinsi, din 199 cat erau pe liste. Pe vremea cand am terminat eu nu se pomenea de respinsi pe acolo, dar date fiind conditiile zic eu ca e bine.

  Reply
 6. NICOLETA

  Cred ca este prima oara ,de multi ani,cand bac-ul se da “cam pe bune”.Adica rezultatele reflecta oarecum realitatea.Ma bucur ca s-a intamplat asa(adica sa inceapa disparitia fraudei)pentru ca generatia tanara va trebui SA INVETE daca vrea la studii superioare !!!Pe cand si la facultati aceeasi metoda?Cum era odata,cine ia examenul,ok,cine nu,face altceva in viata.Niciodata n-am fost de acord cu intrarea la facultate pe baza de dosar!Va fi o perioada crunta cu aceasta generatie,in mare masura de “analfabeti”.Scuze ca am depasit masura,dar m-a enervat bac-ul asta.

  Reply
 7. George

  …si la o aruncatura de bat e Colegiul “Mihai Eminescu”:)))) ce-i drept, Hasdeul e mai bun, inclusiv la basket:))) luam bataie in fiecare an de ne suna apa in cap:)))

  Reply
 8. gazduire web

  Exemplu extrem de Prost la Hasedeu se stie mereu ca is copii lu x y z … si desi multi invata si etc sunt si ajutati ca sa nu se faca de ras prestanta liceului … asa a fost si acu 10 ani si acu 7 (cand am dat eu BACu) si e si acu si va fi mereu …

  Dar da nu merge treaba cu subiectele au fost grele

  E vina parintilor a profesorilor incompetenti si a copiilor din ziua de azi care is din ce in ce mai prosti …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.