În Berlinul controlat de ruși, a fost un obscur agent KGB. În 2000, Elțîn l-a făcut președinte. A stat două mandate, și-a ales succesorul și a rămas „doar” premier. Îhî, de Putin vorbesc. În 2002, în Murmansk, l-am văzut cum stătea neputincios în fața rudelor marinarilor care muriseră cu zile în submarinul Kursk. Era la început. Ulterior, a făcut tot posibilul să ajungă un lider puternic. Nu vă gândiți că a implementat reforme care să întărească economia și să crească PIB-ul. Nuuu! A ales varianta de imagine. A zburat cu jet-ul în Cecenia. A vânat balene. A ajutat la salvarea tigrilor siberieni. S-a pozat la pescuit. Cu „brandul” dezgolit, normal. Ultimul caraghioslâc publicitar le întrece pe toate. Câteva minute, s-a scufundat la 2 metri în Marea Neagră și a găsit două amfore vechi de nu știu câte secole. Doar că fraierii care le plantaseră pentru a fi găsite de marele conducător au uitat un singur aspect: vasele erau prea curate pentru niște obiecte care au zăcut pe fundul mării sute de ani. KGB-iștii care se ocupă de imagine muncesc, nu gândesc, daaa? Să vă fie clar!

3 thoughts on “Imagine în stil sovietic”
  1. Eu zic sa iti anulezi orice excursie in Rusia pt urmatorii 50 de ani:)). Da, ai dreptate. Imaginea este totul si este valabila peste tot in lume Rusia,SUA, Franta, etc. In rest nimic nu conteaza.

  2. Oricum mi se pare cel mai puternic lider si cel mai calm si echilibrat….are expresia aia a fetei care iti da fiori…..
    Bine nu trebuie uitat trectul….si cati are pe constiinta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.