Laurențiu Chiriță a fost înmormântat ieri. Cortegiul a fost survolat de o formație de avioane americane F15, avioane care ar fi trebuit să participe la un exercițiu cu românii de la baza 71. Este din ce în ce mai clar că Mig-ul pilotat de Chiriță și Avram s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni tehnice. Poate vor realiza și politicienii cât de periculoasă este amânarea schimbării unui avion de concepție anii ’50. Mă tem că nu-i interesează prea tare ce se întâmplă cu piloții. Politicienii participă la înmormântări, mimează durerea și-și văd de ale lor…

Dumnezeu să te odihnească-n pace, Kirule!

Reportajul de mai jos a fost făcut în baza 71, în decembrie 2006, la scurt timp după o altă catastrofă cu Mig-ul 21 Lancer.

10 thoughts on “In memoriam”
  1. pepe, foarte interesante opiniile domnului Vasilescu. Sunt convins că știe ce zice. Oricum, cauzele sunt legate de menținerea în uz a bătrânului Mig 21 Lancer… Trist!
   VirtualKid, săraci și mai ales proști…așa suntem noi acum.

 1. ieri la cincu, in cadrul exercitiului militar DACIA 2010, au fost vreo 4 soimuri, 8-9 pume, aprox 2000 de soldati si peste 200 de mijloace tehnice (gepardurile mi-au placut mult). per ansamblu, exercitiul a fost un succes (mult mai slab insa, ca in anii precedenti), inamicul neutralizat, domn’ ministru oprea (vizibil plictisit) a urmarit simularea ”asistat” de un roi de lingusitori cu grade…

  ”Ce sa schimbam tehnica militara??! Las-o ba, ca mai merge asa!”

  trist

 2. Daca vrem ca ea sa nu produca in continuare victime, problema despre care vorbim ar trebui analizata si solutionata azi. Altfel, consecintele vor fi catastrofale si se vor intinde pe un deceniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.