Un avion iranian F 4 Phantom s-a prăbușit la 6 kilometri de reactorul Bushehr, situat în sudul țării. Potrivit unui site israelian, aparatul a fost doborât de o rachetă rusească TOR M 1 din sistemul antiaerian al reactorului. Israelienii sugerează că iranienii au devenit de-a dreptul paranoici după un incident petrecut pe 1 august. Trei drone neidentificate au lovit atunci clădirea reactorului iranian. Autoritățile de la Teheran au realizat că sistemul de apărare poate fi ușor păcălit. Oare să fi fost dronele trimise de israelieni? Iranienii spun că a fost de fapt una singură și era trimisă de ei ca să verifice apărarea antiaeriană. Pe bune? 🙂

9 thoughts on “Incidente ciudate”
  1. Salut 🙂

    Daca tot citezi situl respectiv , stirea principala cu care au deschis ziua de astazi vorbeste de posibilitatea demisiei (fortate) Ministrului Apararii, Barak si a sefului de stat Major, Ashkenazy.

    Demisie legata de luptele intestine pentru mostenirea lui Ashkenazi. Exceptionala stire, care inca nu a iesit in presa internationala si nici in cea israeliana in engleza!

    linkul pentru cei care cunosc „pasareasca” ebraica:

    http://www.debka.co.il/headline.php?hid=4430

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.