International Photography Awards

Puteți vedea aici 3 din cele 5 fotografii cu care am câștigat secțiunea “Editorial non-pro” a concursului Intenational Photography Awards, Los Angeles. Aștept cu sufletul la gură finala pentru marele premiu, finală care va avea loc pe 8 octombrie, la Beverly Hilton. Nu am mai fost așa de emoționat de ceva vreme ( nașterea Smarandei nu se pune – e de departe cea mai tare chestie 🙂 ). Le mulțumesc din suflet celor care au dat like, au comentat și m-au sunat ca să mă felicite. Vlad Petreanu a scris pe blogul lui cu trafic monstruos. Mulțumesc, Petreanu! Am fost suprins că văd chiar o știre la Antena 3 pe această temă. Mulțumesc, foștilor colegi de acolo. Mulțumesc, Ioana!

Completare: Au mai vorbit despre fotografiile mele : refresh.ro, paginademedia.ro, ciutacu.ro, reportervirtual.ro, adevarul.ro, click.ro, Jurnal Plus TVR. Mulțumesc frumos tuturor.

24 thoughts on “International Photography Awards

 1. IonV

  Ma bucur pentru tine in cel mai sincer mod cu putinta ! Iata ca munca serioasa din ultimii ani iti aduce satisfactii ! La cat mai multe !

  Reply
 2. Ioana Petrache

  Felicitari din tota inima d-le Adelin Petrisor!
  Sa va dea Dumnezeu SANATATE in primul rand si mult succes in continuare!
  Cu mult drag si respect pentru munca dvs,titanica de altfel,
  Ioana Petrache

  Reply
 3. Vasile M

  Felicitari pentru fotografiile foarte reusite. Sunt superbe, m-au impresionat cu atat mai mult cu cat am eu o mica simpatie pentru Corea de Nord.

  Reply
 4. Pingback: Reporter Virtual – stiri exclusive » Revista presei despre presă

 5. o pensionara

  Bravo domnule Petrisor pentru realizarile de pina acum,fericire alaturi de sotie si fetita,sa aveti noroc in finala ,va tin pumnii.

  Reply
 6. georgeta naum

  Superbe dar dramatice!Se privesc cu lacrimi in suflet!Cat mai trbuie sa sufere acest popor minunat,fara de care civilizatia japoneza n-ar fi fost ce este?…Multa bafta va ureaza matusa lui Bogdan Stamatin autorul imaginilor luate in Parlament,in momentul dramatic al caderii lui Sobaru…Succes in continuare in tot ce veti intreprinde,alaturi de familie!!!Va vom urmari,ca de altfel si pana acum!!!

  Reply
 7. iulian

  În a doua poză, pe al patrulea rând de jos, este unul care doarme. În dulcele stil sovietic, probabil va dispărea orice dovadă că a existat vreodată, iar poza va fi retușată, fără el de data asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.