La Gaudeamus

Comunistul care a cerut interzicerea cărții mele a venit la lansare. A fost liniștit și politicos. GaudeamusA venit la mine, mi-a dat un calendar cu Kim Jong Un și mi-a zis: ” Va fi scandal diplomatic!” Din câte am înțeles, diplomații nord-coreeni sunt foarte deranjați de reportaj și de carte. Foarte bine. Este un motiv de mândrie, înseamnă că am spus adevărul. Adevărul îi supără cel mai tare pe dictatori. Mulțumesc frumos celor care au venit.

P.S. Am intrat la “Guerrilla de dimineață”. A fost prin telefon și nostalgicul domn. Eu nu am apucat să vorbesc cu el. Cu mult umor, Dobro l-a făcut varză. Comunistul avea impresia că vorbește cu mine și i-a zis lui Mihai că e “agent al imperialiștilor americani”. :))

gaudeamus1autografe

6 thoughts on “La Gaudeamus

 1. Mihaela

  “Saracul ” de el nu a stiut cine este Dobro de a acceptat sa vorbeasca cu el :-). Mai avea putin Dobro si baga mana prin telefon sa-l scuture sa-si revina omul. Traieste in lumea lui batranul , aceasta e parerea mea dupa ce l-am auzit azi.
  Vrei , nu vrei Adelin trebuie sa-i multumesti : ai avut reclama gratuita cu el.

  P.S.
  Tot astept o lansare si la Timisoara, Nu mi-am comandat cartea de pe net in speranta ca vii totusi si la noi.
  Avem vreo sansa sa te vedem si aici ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mihaela, i-am mulțumit bătrânului și nici nu-l condamn (atât poate), însă voi combate întotdeauna comunismul.Chiar nu știu nimic despre Timișoara. Săptămâna viitoare merg la Tg Mureș. Voi veni la Timișoara în perioada 8-10 Decembrie, cu Caravana TVR. 🙂

   Reply
   1. Mihaiela

    Te rog neaparat sa ne dai detalii unde te putem gasi cand ajungi aici. M-am gandit ca anul acesta o sa fac cele mai frumoase cadouri de Craciun: cartea ta cu autograf :).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.