Smaranda crește văzând cu ochii. Merge foarte bine, spune clar câteva cuvinte. E tare drăguță! Cu siguranță o moștenește pe Maria. Nu doar în privința frumuseții. Nu. Deja petrece enorm de mult timp în fața oglinzii. E o narcisistă mică, cu ochi frumoși, par cârlionțat și cu patru dințișori pe care-i arată la fiecare zâmbet. Întregul ei univers pare să aibă în centru OGLINDA din hol. Își pune o brățară și fuge să se admire. Îi dai o jucărie și ea alergă să vadă cum îi stă cu ea în mână. Mă întreb cum va fi pe la 2-3 ani? Dar pe 16-17? :)))

18 thoughts on “La oglindă”
 1. Tine-te bine,ca vei avea de alergat dupa ea! Este normal ca oglinda sa fie o „chestie” interesanta,doar vede in ea mereu altceva!SI APOI ESTE FETITA !!!! Asa trebuie, sa fie cocheta.Sa va traiasca si voi sa o cresteti bine,asta este important.

 2. Ce drăgut. Şi fetiţa mea face la fel. Îi place nespus de mult la OGLINDĂ şi pupă fetiţa frumoasă pe care o vede în oglindă. Are doar 11 luni, mâine, şi deja cred ca va sta şi mai mult la oglindă când va fi ceva mai mărişoară.

 3. crezi ca mai e mult pana ajunge la 16-17 ani?!
  pregateste-te din timp ca sa nu fii luat prin surprindere, adelin!
  maine, poimaine implineste sma 17 ani si atunci sa vezi viata!

 4. …iar mama ei sa-i spuna, daca cumva o bate gandul pe cea mica sa faca o gluma rujandu-se la TV, ca e musai sa-i avizeze pe unii isteti ca e la caterinca 🙂

  1. Alex, gaga the third, multumim. Gaga, nu e o exprimare fericita, dar nici pleonasm nu e. ENÓRM1 adv. 1) Foarte mult. 2) (urmat de adjective cu prepoziția de) Extrem de…; din cale afară de…; nemaipomenit de… ~ de greu. /

 5. adelin, acum e draguta, peste doi ani va fi o scumpete de copil. Ce te vei face cand la 16-17 ani va fi o frumustete de femeie?
  Vei avea de muncit cu viitorii pretendenti.
  Sa va bucurati de ea.
  Este cea mai mare realizare a vietii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.