La oglindă

Smaranda crește văzând cu ochii. Merge foarte bine, spune clar câteva cuvinte. E tare drăguță! Cu siguranță o moștenește pe Maria. Nu doar în privința frumuseții. Nu. Deja petrece enorm de mult timp în fața oglinzii. E o narcisistă mică, cu ochi frumoși, par cârlionțat și cu patru dințișori pe care-i arată la fiecare zâmbet. Întregul ei univers pare să aibă în centru OGLINDA din hol. Își pune o brățară și fuge să se admire. Îi dai o jucărie și ea alergă să vadă cum îi stă cu ea în mână. Mă întreb cum va fi pe la 2-3 ani? Dar pe 16-17? :)))

18 thoughts on “La oglindă

 1. NICOLETA

  Tine-te bine,ca vei avea de alergat dupa ea! Este normal ca oglinda sa fie o “chestie” interesanta,doar vede in ea mereu altceva!SI APOI ESTE FETITA !!!! Asa trebuie, sa fie cocheta.Sa va traiasca si voi sa o cresteti bine,asta este important.

  Reply
 2. Alice

  Ce drăgut. Şi fetiţa mea face la fel. Îi place nespus de mult la OGLINDĂ şi pupă fetiţa frumoasă pe care o vede în oglindă. Are doar 11 luni, mâine, şi deja cred ca va sta şi mai mult la oglindă când va fi ceva mai mărişoară.

  Reply
 3. Simona

  crezi ca mai e mult pana ajunge la 16-17 ani?!
  pregateste-te din timp ca sa nu fii luat prin surprindere, adelin!
  maine, poimaine implineste sma 17 ani si atunci sa vezi viata!

  Reply
 4. curly

  …iar mama ei sa-i spuna, daca cumva o bate gandul pe cea mica sa faca o gluma rujandu-se la TV, ca e musai sa-i avizeze pe unii isteti ca e la caterinca 🙂

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alex, gaga the third, multumim. Gaga, nu e o exprimare fericita, dar nici pleonasm nu e. ENÓRM1 adv. 1) Foarte mult. 2) (urmat de adjective cu prepoziția de) Extrem de…; din cale afară de…; nemaipomenit de… ~ de greu. /

   Reply
 5. roarmy

  adelin, acum e draguta, peste doi ani va fi o scumpete de copil. Ce te vei face cand la 16-17 ani va fi o frumustete de femeie?
  Vei avea de muncit cu viitorii pretendenti.
  Sa va bucurati de ea.
  Este cea mai mare realizare a vietii tale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.