Ziua de la Târgu-Mureș a fost una plină. Dimineață, am mers la Colegiul Unirea unde m-am întâlnit cu elevi din clasele a-XI-a și a-XII-a. maiorradioAm vorbit cu ei despre carieră, jurnalism, dictatură, comunism România și Coreea de Nord. Imediat după, am fost la o emisiune de la Radio Târgu-Mureș și la o întâlnire cu studenții și profesorii de la Universitatea Petru Maior. Lansarea cărții a avut loc într-una dintre cele mai cochete cafenele din centrul orașului. Sociologul Vasile Dâncu a vorbit despre carte vreo jumătate de oră. În opinia lui, titlul este interesant până pe la jumătatea volumului. Dâncu a recunoscut că „Țara cu un singur gras” e un titlu puternic, de impact, însă spune că i-ar fi plăcut unul mai liric…gen ” Țara în care oamenii nu se privesc în ochi”. Argumentația lui mi s-a părut foarte interesantă. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au venit la întâlnirea cu mine. Nu trebuie să-i uit pe Ovidiu, Liviu, Radu, Vasile, Cristi, AZOMUREȘ, Old City și Hotel Privo. A fost foarte frumos. Mulțumesc!

6 thoughts on “La Târgu-Mureș”
  1. mi-a placut grozav cartea si probabil primul lucru care m-a impins sa o cumpar a fost exact titlul. care nu e liric, dreptu-i. dar nici tara aia nu are nimic liric in ea, zau…

  2. Mi-a ramas in minte un pasaj din carte. Erai in Egipt alaturi de Grasu’ si mergeati catre hotel. Ca sa detensionezi atmosfera, l-ai intrebat pe Grasu:”Ai vrea sa o f##i pe ####?”. De ce persoana publica era vorba? :))) Let me guess: Tatoiu? :))))

  3. felicitari adelin pentru noua lansare de carte si iti doresc la mai multe pe viitor.
    bafta in continuare
    ana maria petre – tg mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.