10 thoughts on “Limba română

 1. Radu

  E grele astea cu limba romana… mai ales intr-o redactie lovita de criza! Probabil ca din lipsa de fonduri au inceput sa angajeze jurnalisti second hand.
  Din nefericire, presiunea este un element pe care nu toti jurnalistii reusesc sa-l gestioneze… limba romana ar fi al diolea!

  Reply
 2. Iuliu Ratiu

  nu inteleg de ce trebuie sa fiti ironic la adresa celor care fac curatenie in redactii, mai ales ca nu ei sint cei care se complac in tot felul de mizerii!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Iuliu, eram ironic la adresa jurnalistului care a scris. Unui ingrijitor i-ar fi fost trecute cu vederea astfel de greseli.

   Reply
 3. vasilissa

  asta e… când te crezi deştept şi consideri că nu e nevoie de corectori într-o redacţie. chestia asta cu “miau” ca pisica o vom întâlni din ce în ce mai des, din păcate. poate ar trebui să o includem la noile reguli de scriere ca să nu ne mai tulburăm aşa de grav.

  Reply
 4. Pingback: Recomandări de seară: 125 de ani de Coca Cola şi un minut de pupincurism » Daily Cotcodac

 5. NICOLETA

  Stati linistiti ca in curand vom vorbi toti in maghiara ! Atunci vom duce dorul greselilor gramaticale ale limbii romane !

  Reply
 6. Edi

  Eh,lasa,ca si la “concurenta” te lovesti de chestii de-astea…Doar stii si tu cum e, Adeline…:))

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Edi, toți greșim. Suntem oameni. Un ziar are însă oameni angajați pe post de corectori si mai sunt 3 gherle pe o singura pagina …

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.