Un articol de primă pagină al unui cunoscut ziar din România. Cred că cel care făcea curat prin redacție a găsit un calculator liber și s-a apucat de scris. 🙂

10 thoughts on “Limba română”
  1. E grele astea cu limba romana… mai ales intr-o redactie lovita de criza! Probabil ca din lipsa de fonduri au inceput sa angajeze jurnalisti second hand.
    Din nefericire, presiunea este un element pe care nu toti jurnalistii reusesc sa-l gestioneze… limba romana ar fi al diolea!

  2. nu inteleg de ce trebuie sa fiti ironic la adresa celor care fac curatenie in redactii, mai ales ca nu ei sint cei care se complac in tot felul de mizerii!

    1. Iuliu, eram ironic la adresa jurnalistului care a scris. Unui ingrijitor i-ar fi fost trecute cu vederea astfel de greseli.

  3. asta e… când te crezi deştept şi consideri că nu e nevoie de corectori într-o redacţie. chestia asta cu „miau” ca pisica o vom întâlni din ce în ce mai des, din păcate. poate ar trebui să o includem la noile reguli de scriere ca să nu ne mai tulburăm aşa de grav.

  4. Stati linistiti ca in curand vom vorbi toti in maghiara ! Atunci vom duce dorul greselilor gramaticale ale limbii romane !

    1. Edi, toți greșim. Suntem oameni. Un ziar are însă oameni angajați pe post de corectori si mai sunt 3 gherle pe o singura pagina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.