Dublu limbaj

Am publicat acum câteva zile un comunicat al ComunicatAEROSTAR care spunea că nu face altceva decât să țină gratis în hangar avionul SMURD ( foto 1). Public acum un document semnat de conducerea companiei, document prin care AEROSTAR face un rezumat al reviziei avionului Piper PA-42, calculând orele de manoperă ( foto 2 și 3). Documentul este semnat de conducere și are număr de înregistrare din 6 ianuarie. După comunicatul dubios de acum câteva zile, am încercat să vorbesc cu directorul companiei. Fără succes. Deci când e serioasă conducerea companiei din Bacău? Când spune că nu are nicio treabă cu reviziile avionului sau când face sumarul reviziei aeronavei? Potrivit lui Raed Arafat, reviziile sunt făcute de specialiștii MAI și ai AEROSTAR, folosind infrastructura de la Bacău. Puteți vedea știrea din Telejurnal aici.

aerostar 3aerostar 2

5 thoughts on “Dublu limbaj

 1. americanu

  pai nu ar fi prima data cand cumparam ceva si zace intr-un hangar,parca si cu blindatele piranha era acceiasi problema…

  Reply
 2. Memo

  Astea sunt documente oficiale? Parca le-au scris cu ochii inchisi! De ce in loc de “Aerostar” scrie AEROSRAR? Si in loc de “Divizie intretinere” de ce scrie DIVIZIA INTETINERE?

  Reply
 3. Pingback: Avionul poporului - CatalinBejan.ro

 4. Ionut Soare

  ?!? Pai si unde a mintit Aerostar? Aia e o estimare privind costurile reviziei. Nu inseamna ca s-au si angajat sa faca revizia. Pentru asa ceva ai nevoie de un contract. Unde-i contractul?

  Daca au fost baieti finuti si le-au facut o estimare gratuita (desi pare ca e luata cu copy-paste din manualul de intretinere), basca le-au facilitat si hangarizarea, nu inseamna ca le fac si revizia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.