MEDEVAC

Vă puteți da seama de mersul războiului verificând numărul de misiuni MEDEVAC. În doar 4 luni de Afganistan, o unitate cu 50 de elicoptere a avut peste 400 de misiuni. A transportat peste 600 de răniți. În Telejurnalul de mâine, puteți afla amănunte despre misiunile de salvare ale americanilor.

P.S. Povestea copilului afgan salvat de medicii militari din Bagram o puteți vedea aici.

Completare: Din lipsă de spațiu în Telejurnal, materialul cu MEDEVAC nu a intrat azi. Poate mâine… 🙂

9 thoughts on “MEDEVAC

 1. mihai

  Am citit povestea copilului in celalalt post, este bine ca au reusit sa-l salveze. Acum insa ma gandesc ce se va alege de el? Nu se poate numi casa ce e la el acolo din pacate.

  Reply
 2. americanu

  Usor dar sigur se apropie bilantul de cel din irak,pai in 10 ani de razboi :

  -2309 morti NATO,raniti vreo 12000.
  -38000 de talibani ucisi sau capturati.
  Pe primile locuri la pierderi se situeaza: USA (1467),UK (350),Canada (154),Franta (53),Germania(46).
  Iar ca trupe trimise acolo,Romania se situeaza,pe locul 8 cu 1,750 de trupe,din 39 de tari.

  Reply
 3. Imperator

  Adeline,
  In nordul Africii, regimurile dictatoriale se prabusesc sau se clatina serios… Lasa Afghanistanul cand vin si eu, fugi la Cairo… there is history in making…
  PS: Multumesc pentru corespondentele de pe TVR 🙂

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Imperator, Turnofftheglory, am vorbit cu sefii mei. Mi-au promis ca monitorizeaza situatia si vedem… Eu astept. De capul meu nu pot pleca:)

   Reply
 4. Liviu

  sa nu se supere pe mine sefii tai pdl-isti si politruci, dar materialele tale pentru ca avem un numar atat ed mare de soldati in Afganistan ar trebui sa intre imediat dupa prima stire din prime! Desigur nu tu esti seful stirilor ci o doamna ofiter, insa oamenii ca tine Adeline prin munca care o depun merita mult mai mult! In Romania nu exista dezbateri despre situatia de acolo in care sunt implicati ai nostri amarati cu echipamente vai de capul lor, dar in schimb pot vedea toate tampeniile de stiri la Jurnalul Public!? Cat timp politicul ca patrona orice in tara asta va fi praf si pulbere! M-am bucurat ca faci iar munca de teren si mi-a parut rau ca la TVR pentru ca si tu si Guran nu mai sunteti aceeasi savurosi oameni care-i urmaream, sunteti incorsetati si asata se simte pe sticla chiar daca voi ascundeti lucrul acesta! Succes Adeline si super cartea, acum o recitesc prin metrou, alaturi de altii care stii cum fac se uita peste umar sa prinda si ei o fraza doua ceva pana la prima statie!

  Reply
 5. Pingback: Afganistanul lui Adelin Petrisor si Florin Dobre. VIDEO | Ziarişti Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.