Îmi place cafeaua de la Gloria Jean’s. Mă duc destul de des să beau un espresso sau un creme brulee. După ce  TVA-ul a fost săltat cu 5 procente, am observat că cei de la Gloria au mărit prețurile cu 10 la sută. Într-o zi am întrebat un barman de ce au mărit cu atât de mult? Aflat întâmplător în zonă, unul dintre șefii mari a sărit să-mi explice că ei importă din Australia și dolarul s-a cam întărit… Aha, dar apa plată Izvorul alb tot de la antipozi o aduceți? La Gloria Jean’s este 6,5 lei o sticlă de jumătate, în condițiile în care concurentul  direct, Starbucks o vinde cu 3 lei. Las la o parte faptul că în niciuna dintre locațiile Gloria Jean’s nu-s în stare să dea net. Păcat că o cafea bună este vândută de niște comercianți lacomi. Pentru ei adaosul începe de la două sute la sută. Poate ar trebui să schimb cafeneaua…

9 thoughts on “Meschinăria comerciantului român”
    1. Ioana, cafeaua la filtru e cafeaua lungă americană. E slabă pentru că ei obișnuiesc să bea un litru pe zi. 🙂

  1. cand am fost acum vreo 3-4 ani in state am baut cafea la filtru tot de la starbucks si era foarte ok..probabil si asta se importa la noi si pe drum isi mai pierde din proprietati :)))

  2. Apropo de amabilitate-ma duc ,curios sa beau o cafea ,,copi luwak”sau cam asa ceva.25 de roni un paharut .Bun,nu am zis nimic,am gustat,concluzia -o porcarie ,dar snobismul trebuie intretinut de escroci..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.