9 thoughts on “Micul samaritean

 1. Kamikaze

  Poate sa vina la mine sa dea zapada? Il intampin cu tuica fiarta si ii dau o pereche de manusi pentru…lopata, asta in cazul in care nu vrea sa scuipe in palma. De mancare ii dau gogosi si minciunele. Sper sa-l satur!
  Coasa n-am!Dar are cineva una, permanent!

  Reply
 2. Nicoleta

  Fratilor,e de rau,au inceput sa dea in mintea copiilor daca au impresia ca cu asta se mai iarta din pacatele cele multe pe care le au!Ca ne cred fraieri este veche,ca ne mint si asta este veche,doar la “munca patriotica”din partea lor nu ma asteptam,dar am vazut-o si pe asta.Acum pot sa mor linistita,dar n-o s-o fac,poate mor ei -de ciuda !

  Reply
 3. Dana

  Sa vina si la mine pe strada, ieri am cazut chiar in fata casei. Nu ca n-as vrea sa deszapezesc, dar nu stiu unde – saptamana trecuta s-au apucat sa puna borduri (!!!!) si, odata cu venirea zapezii, nu se mai vede santul in care le-au pus, deci am picat fix in sant. Nu mai spun ca strada e impracticabila, au terminat lucrarile de apa-canal si s-au apucat s-o “defriseze” pentru asfaltare. peste noroi a venit zapada…game over. Noi avem Corsa, nu masina de teren, asa ca iesim…pe jos si cu mult noroc, slava Domnului ca ma cunosc maidanezii de pe arie 🙂 Si cica sunt in Bucuresti, sector 2…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.