Moldova nu înseamnă Chișinău, nu înseamnă oraș, infrastructură, servicii. Adevărata Moldovă este la țară: cu drumuri desfundate, cu budă săpată în spatele casei, cu spălat la lighean. Peste 60 la sută dintre cetățenii republicii trăiesc în aceste condiții. Un reportaj despre cum s-a votat la țară găsiți aici.

6 thoughts on “Moldova reală”
 1. Moldova este acuma ce am fost noi acum 15 ani. Nu cred ca are ce sa ne faca sa ne minunam. Multe partide toate vor o bucatica cat mai mare, metodele si mijloacele nu conteaza.
  Cumva isi imagineaza cineva ca politicienii lasa un lucru important ca si votul pe seama cetateanului prost si neiformat…
  Nu cred

 2. drumuri desfundate, buda’n fundu’ curtii, apa carata cu galeata din singura fantana de la raspantie, carute trase de cai pe „Europeana” se vad inca prea des in tara Europeana si Euro-Atlantica, „care este…”!
  Optiunile la vot, lipsite de… „optiune”, discursul politicianist fara fond si „scaparea in Vest” sunt la fel de reale. Ne inghesuim la pomana cu sarmale de post la fel de abitir!
  Realitatea – Publika emit si aici si acolo!
  Asa ca…, nu sunt de acord cu ProstulCuParere… nu ne desparte nimic! suntem in aceeasi amaraciune si dincoace si dincolo de Prut! Si nu avem scapare! Macar alinare!?

 3. si totusi astea se intampla si in romania si noua nu ne plangem de mila. de ce sa le plangem lor de mila? au ceva mai in plus fata de noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.