8 thoughts on “Mostră de umor românesc

  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu, este cinică fraza. Nu-mi apartine dar zic eu ca e umor negru de calitate. Dumnezeu sa-i ierte pe cei cei 7, dar nu-ți imagina ca acum nimeni nu va mai face glume și lumea se va îmbrăca doar în negru. Show must go on!

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Ioana, cred că in ciuda milioanelor pompate de Udrea, nu brandul ei, ci incidentul cu israelienii va aduce notorietate Carpaților.

   Reply
 1. americanu

  Categoric se mai intampla…..
  Cat potential turistic avem si nu il exploatam mama mama….dar nu cred ca avem nevoie de reclame momentan,ne trebe altceva infrastructura rutiera.

  Reply
 2. Eretele

  Notorietatea Carpatilor,deci implicit a Romaniei,nu poate fi castigata cu o frunza sau cu infrastructura bine pusa la punct;ultima este necesara,dar nu si suficienta pentru atragerea turistilor straini.Ne lipsesc managerii in turism,ne lipseste calitatea serviciilor,dar avem in exces antireclame pentru turismul romanesc pe unele posturi tv.Prietenii stiu de ce.Vacanta placuta in RO !

  Reply
 3. HM

  pai tocmai pe lipsa de infrastructura se bazeaza brandu’. Cica in ziua de azi occidentalu’ vrea zone cu mai putina infrastructura. Sau, cazul nostru, mai deloc… Bine ca au gasit naibii odata un motiv sa nu mai faca drumuri :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.