Pentru întâlnirea cu acest om am făcut aproape 24000 de km în mai puțin de o săptămână. Se numește David Stoliar, are 88 de ani și este singurul supraviețuitor al celei mai mari catastrofe din Marea Neagră din secolul XX. În februarie 1942, el a scăpat de pe Struma. Nava transporta în jur de 800 de refugiați evrei (printre ei erau și 100 de copii) și a fost torpilată de submarinul sovietic SC213.

Vezi și: În top

9 thoughts on “Motivul”
 1. Banuiam eu faptul ca nu ai sa lasi epava fara sa o storci ca pe o lamaie… era prea valoroasa ca sa se opreasca acolo povestea.
  Pentru asta merita sa te supui si celor mai drastice controale in aeroport…. (am glumit!)

 2. @Ion Butoi: daca vrei televiziune ieftina, schimba canalul. Pe noi cei care vrem eminiuni de calitate lasa-ne sa ne mai bucuram cat timp mai exista ele!

  @Adelin Petrisor: cand vom putea vedea un reportaj despre acest accident?

 3. SUPER!! Bravo, Adelin!! reportajul despre submarinul sovietic a fost foarte misto, abia astept sa vad urmarea. cand va fi difuzat?

  1. George, Mihai, Radu, Iulicika, va fi difuzat duminică, 10 septembrie, după telejurnalul de la ora 20,00.
   Ion Butoi, să știi că a fost destul de greu să facem rost de bani. Am propus știrea, șefilor le-a plăcut ideea și au găsit banii. Nici măcar nu a fost o sumă foarte mare.
   Bogdane, mulțumesc!

 4. Glumesc,
  Din fericire e pe 10 octombrie reportajul… deci nu mai sunt nevoit sa ma intorc in timp, in septembrie… 🙂 aveam ceva probleme cu masina timpului de cand i-am pus motor 1300… n-am stiu ca e chiar de dacie… 🙂

  Serios,
  Pai sefii tai ar cam trebui sa tot gaseasca banii pentru proiecte de genul asta… ca mdeh e tv publica, nu e doar o afacere … Atentie!…cancan, otv, libertatea…

  Pai da,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.