Nastie Bang

Hublot a scos o ediție limitată Nastie Bang. Da, este dedicată românului Ilie Năstase. Hublot va fabrica 132 de piese. Cifra reprezintă numărul turneelor castigate de Năstase. Ceasul este din ceramică neagră, automatic și are cronograf. Este superb și costă doar 16.000 de euro.

Bravo, Amalia! Prietenii știu de ce.

P.S.

Dacă aș fi fost milionar, mi l-aș fi cumpărat deja. Nu pot decât să sper că vreun prieten bogat mi-l va face cadou. Doar se apropie ziua mea. 🙂

8 thoughts on “Nastie Bang

  1. Adelin Petrisor Post author

   Cosmin, Amalia este cea care l-a invatat pe Nastase sa se vanda. Ea i-a facut pr si s-a ocupat de cariera lui. Ea l-a reinventat.

   Reply
 1. NICOLETA

  Ma bucur ca “lumea”nu l-a uitat!A fost un sportiv iesit din tiparele tenisului dar deosebit de talentat. Stateam vara jos pe covor si cu gura cascata la meciurile lui-erau superbe !! Recunosc ca ,acum, nu prea imi mai place ce a devenit “omul”Nastase,dar este treaba lui cum isi traieste viata ! Facem un CAR sa-ti luam ceasul ?Oricum,la multi ani !

  Reply
 2. Catalin

  Adelin, o mica clarificare. 132 este numarul de turnee castigate (87 simplu si 45 la dublu). Ilie a castigat (la simplu si la dublu) 1235 meciuri oficiale.
  Spun asta pentru a nu crede cineva ca Nastase a castigat doar 132 meciuri in cariera sa.
  Desi nu se poate face o comparatie (altul este tenisul astazi) dar pentru a avea totusi un reper, Federer a castigat 75 de turnee (e drept, probabil mai puternice si mai lungi).
  Andrei Pavel a castigat 9 iar Hanescu 3.

  Ceasul, ca si jocul lui Nasty, este superb.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.