„Nașu'” este porecla pe care ziariștii „bătrâni” i-au dat-o lui Sorin Roșca Stănescu. La 18 ani, când am venit în presa centrală, cam așa era descris de colegii mai experimentați: jurnalist vechi, patron de ziar, bogat, cu relații. Ca orice om, SRS a făcut și lucruri bune, dar și mai puțin bune. Unii îl laudă pentru că a ajutat tinerii ziariști, alții susțin că a profitat de puterea ziarului și a făcut bani șantajând diverse firme. Cum nu a existat vreo hotărâre judecătorească definitivă, e greu de spus dacă a fost așa. Cert este că Înalta Curte l-a condamnat ieri la 2 ani și 4 luni în dosarul Rompetrol. Inițial, instanța inferioară îl achitase. Amănunte despre acest caz găsiți în clipul de mai jos, clip ce conține o știre din Telejurnal și o transmisiune în direct pe care am făcut-o din fața penitenciarului Rahova.

3 thoughts on “Nașu’ și-a găsit nașul”
  1. Nu înţeleg în schimb cum cei care au dereglat piaţa – adică insiderii care l-au informat pe SRS (după cum reiese din condamnare) – toacmai aceia nu au fost pedepsiţi ei drastic? Mă lămuriţi dumneavoastră?

    1. Donkeypapuas, cel mai important era Dinu Patriciu, dar el a murit. Au mai fost implicate și două firme mari de brokeraj.

      1. Dacă l-a informat Dinu Patriciu că îşi vinde acţiunile, acest lucru NU este ilegalitate. Încălcarea legii o reprezintă scurgerea de informaţii de la cei care INTERMEDIAZĂ vânzarea, prin urmare brokeri şi gangsteri de la CNVM. Ăştia din urmă or fi din acelaşi aluat cu cei care închiseseră ochii în faţa lui SOV Invest?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.