Poliția va avea timp de doi ani un supercar entry level: Lotus Evora S, o mașină frumoasă și puternică. Puținele autostrăzi vor fi patrulate cu mașina britanică, o bestie de 1300 de kg, cu un motor de 350 de cai și care atinge suta în 4,8 secunde. Înțelegerea aduce un plus de imagine și poliției și reprezentanței Lotus. Rutiera are acum o mașină exotică și Lotus are publicitate ieftină. Evora poliției costă în jur de 100.000 de euro: 70.000 mașina și vreo 30.000 aparatura montată ( radar performant, monitorizare video, inclusiv în infraroșu). Lotus acoperă cheltuielile de service și plătește și CASCO.

În aceste condiții, vom avea o singură problemă: BENZINA. Din cauza bugetului rahitic al poliției, îmi e teama ca nu cumva Evora să fie trecută pe GPL. 🙂

 

Găsiți aici reportajul difuzat în Telejurnal.

7 thoughts on “Need for speed”
 1. le pot da si nave spatiale, daca legea ramane in favoarea infractorilor si hotilor de toate categoriile este in zadar!!! munca inutila!!

 2. frumos, dar pacat… ca nu sunt nimic mai mult decat niste inculti (n/a%) > nu au capacitatea sa poarte o conversatie, dar le stralucesc ochii cand ii baga cineva in seama.

  iar despre Lotus, ce sa zic, putea fi mai creativ 🙂

 3. Plus de imagine pentru Lotus în afară, că-n România, lumea o să se uite ca pisica la murături la maşina asta şi vor condamna miliţia pentru investiţia făcută. Maşina asta o să stea parcată undeva şi o să ia cu radaru’ pe alţii. Altceva nu o să facă. Şi-atunci, mă-ntreb: Loganu’ nu era bun pentru operaţiunea asta? Ne trebuia un Lotus?

  1. Adelin, poliția doar câștigă la capitolul imagine. Nu văd de ce nu ar fi făcut această înțelegere. Chiar nu trebuie criticată poliția pentru asta. Trebuie criticat statul care nu e în stare să asigure cota de benzină.
   Alex Volocaru, nu trebuie să generalizezi. Am văzut jurnaliști mai inculți decât anumiți agenți.

 4. Loganul ?!?!?! pai ganditi-va ca mai sunt curse de masini,si pana baga Garcea cheia pana porneste……era necesara o masina din asta,acuma de ar cadea pe maine cui trebuie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.