Nou șef al știrilor TVR

Sunt de vreo două zile în Bruxelles și sunt rupt de ceea ce se întâmplă acasă. Abia acum m-am întors la hotel și am aflat de pe site-ul hotnews că am un nou șef. Rodica Culcer a fost înlocuită de la conducerea Direcției Știri și Anca Lăzărescu va asigura interimatul. Oricum, Anca era șeful nostru direct. Rodica răspundea de Direcție, era peste Știri, emisiuni și Sport. Tiniche, îți mulțumesc pentru că m-ai sunat și pe mine să mă pui la curent cu ce e prin redacție.

 

12 thoughts on “Nou șef al știrilor TVR

  1. Adelin Petrisor Post author

   Danielul, niciodata nu am comentat in public locul in care am lucrat. Nu o voi face nici acum.

   Reply
 1. NICOLETA

  Vaaai,unde mai plange Basescu si Boc,pe umarul cui?Nu-i nimic,vine altcineva si se aranjaza treaba,doar este “televiziune nationala”.

  Reply
 2. margareta

  Pacat ca TVR a cedat la presiunea lui Ponta.
  Multi din cunoscutii mei erau multumiti cu stirile si emisiunile noi care au aparut decand domnul Lazescu a preluat conducerea. Mi-e groaza sa ma gandesc cum era televiziunea aservita lui Nastase,daca asta doriti n-aveti decat,din fericire mai sant si alte canale.
  SPER sa nu se repete la alegeri ce s-a intimplat in 2009 ca seful statului (indiferent cine ar fi el) sa nu aibe acces la emisiuni.
  Doamna Anca Lazarescu mult succes.

  Reply
 3. petrica

  La cei 95 de milioane ale tale normal ca nu comentezi rondul de noapte. Oricum, teai plafonat! Ca multi alti. Da, macar tu o faci pe banet bun.

  Reply
 4. ionuţ

  dna culcer avea un păcat: îi plăcea chiloţăreala şi bârfele de alcov. nu o spun eu, ci intervenţiile domniei sale în repetate rânduri pe posturi tv.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.