Noua grilă

 

Am fost ieri la conferința de presă în care Alexandru Lăzescu a anunțat grilele pentru TVR 1 și TVR 2. Are televiziunea publică păcatele ei, dar filmele și serialele sunt cu siguranță cele mai tari de pe piață. Păcat că promovarea și poziționarea în grilă nu au fost întotdeauna pe măsura calității peliculelor… Amănunte despre noua grilă aici.

11 thoughts on “Noua grilă

  1. Adelin Petrisor Post author

   Blabla, da, la serialele japoneze grey, dr. House si CSI si la multe filme de Oscar. Tot atat de japoneze.

   Reply
 1. Alin

  acum vreo 2 saptamani, toate filmele de la 23.10 au fost senzationale. nici nu se compara cu reluarile de la protv.

  Reply
 2. blabla

  Deci din ce-ai enumerat tu, raman grey si CSI, ca House nu mai e :D. Deci da, TVR-ul da super seriale, si-anume doo. Asta daca nu le punem pe cele japoneze, care dupa cum ziceam, sunt de mare arta. Si scuza-ma, dar atunci cand sacul e destul de mare si nu conteaza cat produci, adica ce ratinguri scoti iti cam permiti sa iei filme de oscar si seriale bune. Cred ca si celelalte televiziuni ar face-o, doar ca vezi tu, ele traiesc in economia de piata reala, acolo unde nu poti sa cheltui mai mult decat produci, pentru ca ei nu incaseaza nicio taxa abuziva de la cetateanu de rand. Deci totusi s’avem putina decenta.

  Reply
 3. mimo

  Faptul ca “s-ar putea sa revina House” e egal cu zero, din moment ce au intrerupt contractul fara sa se gandeasca. House e mai tare decat toate serialele pe care le difuzeaza acum TVR. Si sunt convinsa ca nu oamenii de la departamentul de achizitii au decis intreruperea contractului, ci actuala conducere. Puteau sa renunte la altele si sa promoveze House-ul, care are fani inraiti peste tot in lume, inclusiv in Romania. Deci a fost o decizie f proasta a managemetului lui Lazescu si in niciun caz nu poate fi justificata prin reducerea costurilor. Lazescu putea sa nu isi aduca atatia oamenii noi, pe salarii mari, pe care i-a si angajat ca directori sau sunt in curs de angajare/ sau le-a dat emisiuni. In TVR erau oameni care puteau fi folositi, pentru ca oricum sunt platiti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.