BMW a lansat în România Z4 facelift și un nou membru al seriei 3, GT-ul. BMWBMW1Învitat special a fost Daniel Mayerle, Creative Director BMW Interior Design. Am stat puțin de vorbă cu el și mi s-a părut un tip deschis, fără aere, dispus să vorbescă ore-n șir despre meseria lui. Deși foarte tânăr, designerul are la activ destule proiecte mari. De exemplu, el este „tatăl” interiorului  noului BMW seria 1. Aș fi vrut să vă spun câteva lucruri despre noul GT. Cu siguranță este genul de mașină „love it or hate it”. BMW s-a încăpățânat să scoată 3 GT-ul, asta după 5 GT, o mașină criticată de fanii mărcii și cu vânzări modeste. E un act de curaj, dacă ne gândim la criză și la clienții mult mai atenți la bani. În România, prețul noului GT pleacă de la aproape 37000 de euro. Daniel mi-a explicat că BMW se așteaptă să-l vândă binișor în Europa de Est, China și SUA, piețe unde touringul nu prea merge. De ce cred nemții că noua mașină va prinde aici? Pentru că e 3 GT e un amestec de sedan și touring, adică are capacitatea de încărcare a unui break și arată spre sedan. Mie-mi place GT-ul cu pachetul M. Vom vedea și cum se va vinde. Mai multe fotografii cu seria 3 GT găsiți aici.

2 thoughts on “Noul BMW 3 Gran Turismo”
  1. Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
    http://dorintilica.blogspot.ro/ .
    Va multumesc anticipat!
    Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

  2. Am inceput in urma cu 2 ore sa citesc cartea „Razboaiele mele”. Sunt la jumatate si singurul lucru care ma opreste este ora tarzie si gandul ca maine ma duc la redactie….altfel as fi terminat-o azi!

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.