O nouă prezentatoare la Antena 3

Nadina Câmpean va prezenta jurnalele din week-end ale Antenei 3. Ea va debuta chiar sâmbăta aceasta. Nadina este de multă vreme în redacția de știri a Antenelor. A fost inițial reporter al stației din Târgu Mureș. Acum câțiva ani a venit la București ca reporter de eveniment. Am lucrat mulți ani cu ea în aceeași secție. Este un reporter foarte bun, se descurcă bine în direct și mai ales are mult bun-simț, lucru destul de rar întâlnit în ziua de azi. Este prezentatoarea emisiunii Felicia. O scurtă perioadă a prezentat Observatoarele de după-amiază ale Antenei 1. După părerea mea, ca prezentator de “hard news” are un aer ușor prea adolescentin, dar sigur va crește! Și profesional vreau să zic. Baftă, Nadina!

12 thoughts on “O nouă prezentatoare la Antena 3

  1. Adelin Petrisor Post author

   Nadina,baftă, încă o dată! Mulți ar cam vrea să crească profesional, dar unii nu prea mai pot. :))

   Reply
 1. VirtualKid

  Felicitari! Este din orasul in care am ramas noi, sa vietuim mai departe. Se pare ca este un “izvor” bun pentru “antene”.

  Noi o sa-i tinem pumnii stransi, doi mai mici si doi mai mari.

  Reply
 2. Petrisor

  Îmi place că cei de la Antene mai aruncă la pupitrul ştirilor şi jurnalişti care au început cu munca de teren, aşa cum s-a întîmplat şi cu Maria Coman, oameni care ştiu cu adevărat ce-i aia televiziune.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Petrișor, îi reciți ode soției mele pe blogul meu? Să spună lumea că de aia am aprobat comentariul…:))

   Reply
 3. bucefal

  ce-mi place mie cel mai tare e ca negrisorii din redactie afla ultimii orice veste legata de prezentatori sau jurnale. in schimb, nu rateaza niciun mail PR-istic.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.