Oprea, un nou Cicero

Gabriel Oprea este vicepremier și este cunoscut pentru arta discursului. El a dat sens sintagmei latinești captatio benevolentiae. Clipind des, încruntat, cu o privire de gardian de lagăr, Oprea citește cât poate el de bine ceea ce scriu consilierii. Ieri, 7 iunie, vicepremierul ( e mai mult un titlu onorific) a condus o videoconferință cu prefecții. În materialul video puteți vedea cum Oprea a vorbit despre fenomenele meteo extreme ce vor avea loc în perioada imediat următoare, adică… decembrie 2013. Greu cu cititul ăsta când habar nu ai despre ce vorbești. În rest, el le-a mai spus prefecților  câteva lucruri despre “debutul estimat”. Era vorba de “debitul estimat”, dar ce mai contează… Cu aceste apariții, domnul Gabriel Oprea vrea să ne demonstreze tuturor, inclusiv elevilor de gimnaziu, că putem ajunge, fără probleme, vicepremieri în Cabinetul Ponta.

6 thoughts on “Oprea, un nou Cicero

 1. Traian

  Nu “Cicero” in nici un caz, va crede ca e vreo jignire, e de preferat sa-l numim “prost”, asta va intelege precis, a auzit-o de mic

  Reply
 2. Gigi

  🙂 Crezi că îl afectează faptul că nu ştie ce vorbeşte , nici dacă citeşte ? Cel mai controversat general (în rezervă) merge înainte , chiar dacă toţi îl arată cu degetul . De fapt nu îi pasă , traiul fără griji este tot ceea ce îşi doreşte . Şi a obţinut . Două cuvinte îi transmit : RUŞINE !

  Reply
 3. kilroy

  E un model de succes: de la sergent la ministru, fara sa aiba habar ce face in nici unul din posturi

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   kilroy, dap, din nefericire cam acestea-s modelele de succes din România: Adi Minune, Oprea, Becali etc.

   Reply
   1. J

    La gradul lui de prostie nu ma mai mira nimic. Semianalfabet oprea va ramane o pata pe obrazul Armatei, de fapt o noua realizare in decredibilzarea institutiilor fundamentale (monarhe, partide istorice, sistem educational… ) inceputa de Iliescu si continuata cu sarg de maimutoii ce ii calca pe urme. Oprea merge dupa misros insa. Orinde miroase a rahat hop si el. Scarbos!
    Vai de tine Romanie!

    Amicul lui Oprea de la frizerie… 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.