5 thoughts on “Parcare

 1. VirtualKid

  Pare sa fie o masina de politician, unul aflat intr-o vesnica opozitie cu bunsimtul. Poate ca pare a fi un cliseu acesta de a le atribui toate marlaniile, insa ei dau tonul in materie de comportament.
  Ma intreb, daca ii vine sa faca susu, face la fel? Isi da drumul unde-i vine, ca si cum ar parca la supermarket?

  Reply
 2. Istetul

  Nu stiu de ce te-a impresionat imaginea asta atat de mult. Imi amintesc ca acum cativa ani intr-o zi de vineri mergeam spre casa si traficul era INFERNAL. Mai rau decat in orice alta zi de vineri. Mi-am sunat prietenii din masina. Si la ei era mai rau decat in mod normal. Am aflat peste cateva ore ca un baiat a parcat masina pe linia tramvaiului 21 (pe la Carol cu Mosilor parca) si asta s-a propagat in tot orasul. Macar asta cu ferariul lui nu risca sa blocheze decat parcarea de la supermarket.

  Reply
 3. Adrian

  Asta e ceva foarte obisnuit in parcarile din supermarketuri. Nu avem ce face. intotdeauna vor fi oameni care vor bloca pentru ca nu gasesc un loc de parcare si nu cauta un loc de parcare. Mai rau este ca asa ceva se intampla chiar foarte des si pe drumuri nationale. Cati dintre noi nu au vazut drumuri care erau aproape impracticabile din cauza unor astfel de soferi?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.