12 thoughts on “Parcare de Dorobanți

 1. Laur

  Ar fi trebuit ridicata cu stivuitorul si aruncata intr-un tomberon, impreuna cu proprietarul si parintii sai. Veti spune ca masina n-are nici o vina; asa e, dar trebuie dat exemplu si creeat precedentul. Pana nu vor fi puse la respect, gunoaiele astea cred ca au dreptul sa faca ce vor.

  Reply
 2. asdasd

  cum sa ridici o astfel de masina? oriunde ar fi parcate, n-ai cum in romania sa ridici astfel de masini. pt ca sunt foarte frumoase, si oamenii le privesc indelung. N-are rost sa fim prea catolici in astfel de cazuri, ca nu cred ca sunt sute de ferrariuri care parcheaza pe treceri. problema sunt cei de pe randul 2 de parcare, care au treaba “doar 10 minute” la banca sau la farmacie.

  Reply
 3. ersyt3rws

  @asdasd
  te as ridica si pe tine cu tot cu masina… hai sa dam o lege prin care sa ii scutim pe proprietarii de ferari sau bentlei sau rols rois sau tesla sau koniseg (intentionat le scriu asa, ca sa vezi cit de mult apreciez niste fiare care baga viteza) de respectarea legii. bunul simt si regulile sunt pentru pulimea de rind, astia care isi permit masini scumpe au voie sa faca orice, pina la urma, nici nu trebuie sa dea prioritate in intersectii…

  Reply
 4. doiparinti

  Deci, e Ferrari si mai e si de Ilfov … adica scuza-ma, cum sa te gandesti ca ar putea parca neregulamentar soferul unei astfel de masini.
  In loc sa-i multumim ca ne face onoarea de a popula aceleasi strazi ca si noi, de a inspira gazele unei asemenea tevi de esapament … noi aruncam cu “pietre”?
  Nu se mai poate domne asa ceva … in ce tara am ajuns sa traim 😀

  Reply
 5. Bogdan

  Individul parcheaza destul des acolo si de fiecare data in acelasi fel. Si da, masina nu are nicio vina, dar cred ca daca s-ar trezi intr-o zi cu ea putin trosnita de unul care intra pe acea straduta, ar invata si el sa nu o mai parcheze aiurea…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Bogdan, da, l-ar cam ustura.
   Kilroy, nu vreau sa fiu un ipocrit. Toți mai greșim și lăsăm aiurea mașina: suntem grăbiți, parcări sunt puține. Ferrari sare însă-n ochi.

   Reply
   1. Adrian

    Într-o oarecare măsură sunt de acord cu ce spui, dar dacă te uiți cât de libere sunt parcările de la Inter și de la Unirii și cât de pline sunt locurile cu parcarea interzisă, nu mai sunt de acord. Este vorba de lipsa bunului simț și a aplicării legii. Cum bunul simț e facultativ, problema rămâne aplicarea legii. De ex, la concertul bon jovi (cu zeci de mii de spectatori), parcarea de la unirii era 2/3 liberă, pentru că cei mai mulți se parcaseră pe interzis, să fie țăranii aproape de eveniment. Și să nu uităm că prețurile la cele două parcări sunt penibile pentru un centru de capitală. Iar dacă chiar nu ai 2 lei de parcare, atunci chiar nu ai ce căuta prin centru cu mașina… e simplu.

    Reply
 6. tikka

  Frate, cate fite, mantiacas! Ce facusi pt ferariul ala,, tati? Hai pitzi la o cafea, ca mai tre sa bag si benzina de 155 de lei.Am canistra in spate, pe bancheta. Pfuai :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.