Ponta în Afganistan

La nici o lună de la preluarea mandatului, Victor Ponta a plecat în Afganistan să viziteze contingentul românesc. Sunt unul dintre cei cinci jurnaliști care-l însoțesc. Dacă sateliții vor ține cu noi, veți vedea un reportaj în Jurnalul de la 19. Cu peste 1800 de militari, Romania este al șaselea contributor al ISAF.

6 thoughts on “Ponta în Afganistan

 1. VirtualKid

  Dupa ce se intoarce poate deschide si aici un front… fara o vendeta ca in filmele indiene nu se schimba nimic, ba chiar o sa prinda si mai mult curaj hotii care au jefuit tara.

  Reply
 2. Eugenia Ungur

  Buna ziua Domnule Adelin Petrisor,

  Am lucrat in Afganistan 1 an si jumatate. A fost o adevarata provocare dar plina de satisfactii. Am intalnit oameni deosebiti. Dar cand priveste vizita unui om de stat, nu cred ca este tocmai cea mai fericita idee sa anunti o vizita oficiala la fortele combatante. E o zona de conflict, si cand vine vorba de militari, acestia sunt cei mai expusi.
  Pentru dvs. ca reporter, si unul de prestigiu pentru Romania, nu este o problema, sa comunicati publicului asta. Probabil nu sunteti o tinta doar pentru ca sunteti jurnalist, dar atunci cand sunteti alaturi de un om de stat…. imi pare rau sa spun asta, dar riscul este mult mai mare.
  Asa cum probabil stiti foarte bine, multe dintre atacurile din Afganistan, au fost pentru a atrage atentia, si chiar daca Romania nu este SUA sau UK, suntem parte din NATO, si asta poate face “rating”.
  Imi cer scuze daca mesajul meu v-a deranjat cu ceva, dar am dorit doar sa-mi expun punctul de vedere si sa va doresc succes in tot ceea ce faceti.

  Cu stima,

  Eugenia

  PS. Acum ma aflu in Papua Noua Guinee.

  Reply
 3. americanu

  Mda poate ar trebui si noi sa auzim de un plan de retragere ceva…adica mai toate tarile au deja asa ceva….Drum bun ai grija !!

  Reply
 4. Roarmy

  Adelin, tu ai o experienta imensa in Afganistan. Sa aigrija de toata satra si sa va intoarceti cu bine acasa. Banuiesc , ca v-ati deplasat cu Hercules-ul si cele 10 ore de deplasare v-au rupt……

  Reply
 5. Alexandra

  Felicitari! Si logodnicul meu este in KAF. Mi-e dor de el de mor.Va trece si speram sa se intoarca sanatosi acasa.

  Reply
 6. Roarmy

  Eugenia, la cum il cunosc eu pe Adelin iti garantez ca stie foarte bine riscurile la care se expune si mai ales ca in prezenta unui VIP, masurile de securitate sunt mult mai mari. Adelin a avut plimbari prin Afganistan si singur deci probabil pentru el asta a fost doar o plimbarica pentru a-l studia indeaproape pe Ponta.

  Adelin, inca asteptam impresii la cald…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.