Opt marinari iranieni au fost salvați de echipajul portavionului USS Harry S. Truman, portavion aflat în Marea Arabiei. Un F 18 a detectat vasul iranian care ardea undeva la 100 de km de nava de război americană. Au fost trimise imediat două elicoptere și marinarii iranieni au fost salvați. Potrivit oficialilor US Navy, cei 8  sunt în stare bună și așteaptă să fie trimiși acasă. Unchiu’ Sam i-a arătat lui Ahmadinejad ce înseamnă omenia pe mare! 🙂

Am uitat să vă spun că USS Harry S. Truman a fost trimis în zonă pentru a sta cu ochii larg deschiși pe Iran.

3 thoughts on “Prietenia americano-iraniană”
  1. Curly si in Afganistan e la fel,regula zice ca toti ranitii trebe evacuati,am o cunostinta care o fost acolo si la un moment dat 2 talibani o sarit in aer in timp ce se chinuiau sa monteze un IED ( da lol :)) ) si o fost dusi in baza tratati ,bn asa e peste tot….

    1. Curly, Americanu’, am filmat în Irak insurgenți răniți cărați cu medevac-ul, operați și îngrijiți. Pe de o parte, este normal ca o armată civilizată să facă acest lucru, pe de altă parte, insurgenții prinși sunt surse de informații excelente. E interesul lor să-i trateze și apoi să-i interogheze.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.