Prostul nu are umor

Titlul acestui articol este o axioma. Pe langa prosti, mai exista o categorie complet lipsita de umor: dictatorii. Coreea de Nord tocmai s-a declarat nemultumita de  o comedie americana in care apare si Grasul, Kim Jong Un.Kim Este vorba de ” The interview”, cu Seth Rogen si James Franco. Tocmai am vazut trailerul in Statele Unite. Cei doi actori sunt jurnalisti angajati de CIA sa-l asasineze pe liderul nord-coreean. In film, Kim Jong Un este descris fix asa cum e: un dictator despre care poporul invata ca vorbeste cu delfinii, nu urineaza si nu defecheaza. Phenianul a catalogat comedia drept un act de razboi ce nu va ramane fara raspuns. ” The interview” va fi lansat in octombrie. Abia astept sa-l vad!

P.S. Va reamintesc ce s-a intamplat inainte de lansarea cartii mele ” Tara cu un singur gras”. O asociatie comunistoida ( apropiata de ambasada nord-coreeana) a cerut interzicerea cartii. Unul dintre initiatori mi-a spus ca volumul e plin de minciuni si, ca dovada, mi-a aratat o fotografie de la Phenian in care erau si alti grasi. :))

5 thoughts on “Prostul nu are umor

 1. Mahorcu

  In general in situatiile astea se mai intampla ceva, deloc de neglijat: creste publicitatea din jurul _chestiei_ la adresa careia se protesteaza, cum a fost si cu cartea ta, si cum poate o sa fie si cu filmul asta 🙂 .

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mahorcu, foarte corect. In cazul meu, daca platem o agentie de pr, nu aveam atata publicitate. Asa au scris de lansare si tabloidele.:))

   Reply
 2. kilroy

  Trailerul e beton! Abia astept sa vad filmul, cei doi au facut (impreuna) numai filme la care m-am distrat la geru 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.