Titlul acestui articol este o axioma. Pe langa prosti, mai exista o categorie complet lipsita de umor: dictatorii. Coreea de Nord tocmai s-a declarat nemultumita de  o comedie americana in care apare si Grasul, Kim Jong Un.Kim Este vorba de ” The interview”, cu Seth Rogen si James Franco. Tocmai am vazut trailerul in Statele Unite. Cei doi actori sunt jurnalisti angajati de CIA sa-l asasineze pe liderul nord-coreean. In film, Kim Jong Un este descris fix asa cum e: un dictator despre care poporul invata ca vorbeste cu delfinii, nu urineaza si nu defecheaza. Phenianul a catalogat comedia drept un act de razboi ce nu va ramane fara raspuns. ” The interview” va fi lansat in octombrie. Abia astept sa-l vad!

P.S. Va reamintesc ce s-a intamplat inainte de lansarea cartii mele ” Tara cu un singur gras”. O asociatie comunistoida ( apropiata de ambasada nord-coreeana) a cerut interzicerea cartii. Unul dintre initiatori mi-a spus ca volumul e plin de minciuni si, ca dovada, mi-a aratat o fotografie de la Phenian in care erau si alti grasi. :))

5 thoughts on “Prostul nu are umor”
  1. In general in situatiile astea se mai intampla ceva, deloc de neglijat: creste publicitatea din jurul _chestiei_ la adresa careia se protesteaza, cum a fost si cu cartea ta, si cum poate o sa fie si cu filmul asta 🙂 .

    1. Mahorcu, foarte corect. In cazul meu, daca platem o agentie de pr, nu aveam atata publicitate. Asa au scris de lansare si tabloidele.:))

  2. Trailerul e beton! Abia astept sa vad filmul, cei doi au facut (impreuna) numai filme la care m-am distrat la geru 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.