Radu Tudor în locul lui Mihai Gâdea

V-a sărit inima din piept? Ați devenit brusc exoftalmici văzând titlul? Hai să ne liniștim un pic, să tragem aer în piept. Nu, Gâdea nu a fost schimbat din funcție( deși câțiva oameni puternici din trust ar cam dori asta) și nici nu a fost scos din grilă. A trebuit să plece din țară și în locul lui, doar în această seară, va modera Radu Tudor. Nici măcar nu-i va ține locul în emisiunea Sinteza zilei. Nu, Radu va face începând cu 21,30 o ediție specială a emisiunii lui, Punctul de întâlnire.

Sper ca pentru acest titlu să nu mă înjure prea tare nici fanii și nici dușmanii lui Gâdea.:)

15 thoughts on “Radu Tudor în locul lui Mihai Gâdea

 1. lari

  “oameni puternici din trust” ?? Dar nu tot aia l-au numit director?
  Sau observat si ei ca au gresit numindu-l ?!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Lari, patronii l-au numit. Mă refer la Camelia și Dan Voiculescu. Sunt alți directori de pe acolo care-și ascut jungherele..:))

   Reply
 2. naty

  Adeline spunene si noua e ceva de capul jurnalului asta nou de la realitatea de la ora 20 ca tu esti o persoana avizata, te pricepi, si mai ales ca e vorba de stiri pe un interval unde tot timpul a fost debate.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Naty, Nu știu ce să zic. Nu m-am uitat. Să știi însă că din câte înteleg au și ei debate mult. Fiind jurnal mare, au invitați căcălau, videowall-uri multe și știri “old fashion way” puține. Habar nu am. Mă uit puțin la tv și mă tem că bine fac. Naty, te rog eu să nu zici că ești sora lui Badea pentru că mă înjură dușmanii lui.:)))

   Reply
 3. HM

  referitor la cei doi pomeninti, pretentios cum sunt, nu le-as duce la niciunul lipsa niciodata. din suficiente motive. cat despre stirile de la realitatea sau din alta parte, din pacate, nu e niciun jurnal de stiri de urmarit. apropos, a vazut cineva aberatia de la Kanal D ? offf Doamneee…

  Reply
 4. oancea dumitru

  cred ca ai dorit sa scrii ADELIN in loc de radu sau tudor sau petre sau …ai grija cum esti alintat acolo unde muncesti acum sa nu ajungi gadea sau GADISOR.
  sunteti primul blog-erist si prima mea posare
  daca mai doriti sa vorbeste cu mine scrie-mi e-

  Reply
 5. victor

  eu am plecat. demult. chiar dupa alegeriledin 90,mi-am dat seama ca nu vreau sa fiu si eu generatie de sacrificiu ca parinti mei, bunici au avut treaba cu razboiul… eu am fost prea mic pentru razboiul ce abea incepea. nu aveamde luptat cu un partid, ci cu o conceptie cu o educatie care nu exista si nici virsta janei d`arc n-o mai aveam…(care educatie? pai citi oameni sint in strada? 20000? cit la suta din populatie?) gata cu anamneza,nu am vazut pe nimeni (in afara de minerul sef)responsabil, safie pedepsit, incepind cu iliescu, pentru ranile produse tari.si nici acum egal cine vine, tot nu va fi nici un basist pedepsit…din pacate.

  Reply
 6. buc

  “Every night and every morn,
  Some to misery are born,
  Every morn and every night,
  Some are born to sweet delight.
  Some are born to sweet delight,
  Some are born to endless night.” versuri de William Blake

  Reply
 7. gaby

  Gâdea eşti un laşi, sau trupa ta te manipulează? de dimineaţă am încercat să postez un comentariu , dar din moment ce am postat gaby, nu mai aveam intrare, am apelat la cunoştinţele mele de franceză şi am postat “J’ai” adică eu… şi, dar după moderare…nu a putut să apară, dacă te+am criticat… deci din secuime nu se poate spune nimic la tine pe post, decât neadevăruri… Măi Gâdea tu nu erai la pregătirea de bază predicator? Unde este iubirea faţă de aproapele tale? Aduni acolo oameni să te aplaude… care este diferenţa dintre tine şi marinarul beţiv?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.