“Războaiele mele” la Sibiu

M-am întâlnit ieri cu studenții Facultății de jurnalism de la Universitatea Lucian Blaga. Au fost în jur de 100 de tineri. Am primit și întrebări copilărești ( Când ți-a fost cel mai frică?), dar și întrebări serioase cărora abia le găsești răspuns gen:

– Care-i cel mai mare compromis făcut?,

– Dată fiind starea presei, ce te vezi făcând peste 5-10 ani?

Au fost două zile pline. Am fost la Tîrgu-Mureș și Sibiu. Cel care a făcut posibile evenimentele de la Universitățile Petru Maior și Lucian Blaga se numește Ovidiu Maior. Este un amic și un fost coleg de la Antena 3, în prezent moderator la Realitatea TV-Tîrgu-Mureș. Ovidiu m-a tratat ca pe o “divă”. Mi-a pus la dispoziție un avion Diamond CA42 care m-a luat de la Băneasa, m-a dus la Mureș, Sibiu și m-a readus acasă.  Zborurile au fost extrem de plăcute și este frumos când comandantul te întreabă la ce oră ai vrea să pleci. Mulțumesc, Ovidiu! Cred că m-aș putea obișnui să călătoresc doar cu avionul personal. :)))

9 thoughts on ““Războaiele mele” la Sibiu

 1. NICOLETA

  Oricum,tu cred ca meriti mai mult decat altii sa mearga cu avion personal!In fond,nu este decat …un mijloc de transport, mai mult sau mai putin in comun.Tu ai adus un beneficiu ,cel putin jurnalismului,pe cand altii(vezi persoane blonde cu legaturi la Cotroceni)au folosit astfel de mijloace de transport(elicoptere)in DETRIMENTUL publicului.

  Reply
 2. VirtualKid

  De data asta ne-am fentat singuri si nu am mai reusit sa te vedem cum pleci cu “avionul personal”.
  Si cand te gandesti ca ne-am invoit si de la gradinita ca sa iti facem semn cu batista….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Odojak, îmi pare rău, frate. Data viitoare.:)
   George, imens… de aia a plecat. Erau prea mulți bani. Avionul costă 600000 de euro.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.