Câteva fotografii cu cei de la Slayer pe scena Sonisphere România.

6 thoughts on “Regii thrash metalului”
  1. VirtualKid, este o experiență vizita în spatele scenei. Am fost impresionat de întâlnirea cu idolii mei din adolescență. Am fost însă dezamăgit pemtru că patru fani, care au câștigat un concurs și au ajuns până la ei, au plecat fără un autograf…

 1. Copilul meu este indragostit de Cristian Minculescu (ii aprinde lumanari in fiecare duminica, de la doi ani, din perioada transplantului). Anul trecut, aici in Targu Mures, la „Peninsula” a ajuns fata in fata cu Cristi. Am avut senzatia ca nici nu mai respira, atunci cand l-a vazut. A fost impietrit aproape un minut.

  Si acum isi aminteste faptul ca l-a sarutat pe frunte! Ne-am bucurat pentru ei ca au cantat in deschiderea Ac/Dc, insa, am suferit atunci cand am auzit ca au urcat pe scena fara sa-i fi intalnit pe „zei”. As spune ca nu se face!
  i noi avem un carnetel, in care sa primim niste autografe, cand vom avea norocul sa-i mai intalnim.
  S

 2. OK, Metallica e mai comestibila, dar cu Slayer m-ai dat pe spate. nu pari deloc genul, mare placere sa aflu asta despre tine!

  p.s.: eu am auzit tobele lui Lombardo mai bine, eram in fata scenei

  1. Curly, în liceu ascultam de la Deep Purple, Pink Floyd și până la Sepultura, Pantera și Morgoth. Bineînteles că Metallica era marea dragoste.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.