6 thoughts on “Regii thrash metalului

  1. Adelin Petrisor Post author

   VirtualKid, este o experiență vizita în spatele scenei. Am fost impresionat de întâlnirea cu idolii mei din adolescență. Am fost însă dezamăgit pemtru că patru fani, care au câștigat un concurs și au ajuns până la ei, au plecat fără un autograf…

   Reply
 1. VirtualKid

  Copilul meu este indragostit de Cristian Minculescu (ii aprinde lumanari in fiecare duminica, de la doi ani, din perioada transplantului). Anul trecut, aici in Targu Mures, la “Peninsula” a ajuns fata in fata cu Cristi. Am avut senzatia ca nici nu mai respira, atunci cand l-a vazut. A fost impietrit aproape un minut.

  Si acum isi aminteste faptul ca l-a sarutat pe frunte! Ne-am bucurat pentru ei ca au cantat in deschiderea Ac/Dc, insa, am suferit atunci cand am auzit ca au urcat pe scena fara sa-i fi intalnit pe “zei”. As spune ca nu se face!
  i noi avem un carnetel, in care sa primim niste autografe, cand vom avea norocul sa-i mai intalnim.
  S

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   VirtualKid, am văzut fotografia. Este foarte simpatic micuțul. Să vă trăiască!

   Reply
 2. curly

  OK, Metallica e mai comestibila, dar cu Slayer m-ai dat pe spate. nu pari deloc genul, mare placere sa aflu asta despre tine!

  p.s.: eu am auzit tobele lui Lombardo mai bine, eram in fata scenei

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Curly, în liceu ascultam de la Deep Purple, Pink Floyd și până la Sepultura, Pantera și Morgoth. Bineînteles că Metallica era marea dragoste.:)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.