Consiliul de administrație al TVR se întrunește astăzi. Zvonul este că CA-ul va decide închiderea a trei canale: TVR Info, TVR 3 și TVR Cultural. Se vorbește despre câteva sute de concedieri. În ultimii 10 ani, TVR a acumulat datorii de aproximativ 130 de milioane de euro. Televiziunea Publică a avut conturile blocate pentru că este datoare inclusiv la bugetul de stat. Se pare că CAS-ul nu a mai fost plătit de vreo 2 ani. Luna aceasta, TVR a plătit statului peste 10 milioane de lei.

7 thoughts on “Restructurare la TVR”
  1. Si nu e normal ? TVR e o gaura neagra de vreo 10 ani. Cheltuielile sunt uriase. Au prea multi angajati si foarte multi dintre ei angajati pe pile si relatii. Nepotismul e o caracteristica a acestei institutii.

  2. „Se pare că CAS-ul nu a mai fost plătit de vreo 2 ani” Pai daca era vreun SRL, il inchideau inspectorii de la fisc dupa 3 luni. Oricum, parca vad ca nu va raspunde nimeni pentru nimic.

  3. nu stiu exact datele, dar mi se pare o porcarie sa inchizi TVR Cultural si TVR Info. Primul pentru ca este singurul post de profil din tara si existenta unui post comercial de profil este imposibila. Al doilea pentru ca misiunea Televiziunii Publice este cea de informare a publicului si ar trebui sa o faca pe modelul BBC. Existenta a numeroase canale de stiri comerciale nu este un argument. Cat despre pierderi…nu cred ca aceste doua posturi erau cauza, ci sutele, poate mii de angajati mosteniti de la un mandat la altul care nu-si au rostul si unele contracte dubioase. Daca BBC apeleaza tot mai mult la freelance si bugeteaza proiecte externalizate, nu vad de ce n-ar face-o si Televiziunea Publica…

  4. […] Adelin Petrișor: „În ultimii 10 ani, TVR a acumulat datorii de aproximativ 130 de milioane de euro. Televiziunea Publică a avut conturile blocate pentru că este datoare inclusiv la bugetul de stat. Se pare că CAS-ul nu a mai fost plătit de vreo 2 ani. Luna aceasta, TVR a plătit statului peste 10 milioane de lei”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

  5. „Domnii de dreapta au reusit sa puna pe butuci pina si posturile publice. Nici nu ma mira.”

    USL este „de dreapta”?!? Nu stiam, iar ca poantă este deplasată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.